Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Kolme tappoa tai ehkä enemmän maksuttomasti

Kun liikkuu Akaan Toijalassa, Valtatiellä S-Marketin ja puiston kulmauksessa voi nähdä puiston penkin. Penkillä istuu säännöllisesti, päivittäin henkilöitä, jotka ovat omistaneet elämänsä päihteiden käytölle. Penkin vieressä on pussikaljaa, viiniä ja jäykempääkin ainetta löytyy. Päivät kuluvat siinä istuen ja maailman menoa hämmästellen. Osa tippuu päivän mittaan penkiltä, osa raahautuu lepäämään suojaan katseilta noin 200 metrin päässä olevaan "Ratapubiin". Ratapubiksi kutsutaan paikkaa, joka sijaitsee aivan kiskojen vieressä noin 500 metrin päässä rautatieasemalta etelään. Paikalla on muutama penkki ja pieni grilli-paikka, jossa nämä äsken mainitut henkilöt myös viettävät aikaansa saman harrastuksen parissa. Nykyään Ratapubi on hiljainen, paikasta on kadonnut kaikki viihtyvyys. Miksi? Se selviää jutussa myöhemmin. Kaikki näissä paikoissa ovat poliisien tuttuja. Välillä heitä kärrätään säilöön selviämään Tampereelle.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi. Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-12-03

Lukija

Teemu Mäkinen

Äänikirjan pituus

58 min

E-kirjan pituus

23 sivua

Tietoa kirjasta Kolme tappoa tai ehkä enemmän

Kolme tappoa tai ehkä enemmän on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan loi Eri Tekijöitä. Teoksen pituus on 23. Luettavan kirjan ohella saatavilla on monikäyttöinen äänikirja, minkä parissa vietät normaalinopeudella 0:58:12 tuntia. Tämä kirja ei hillitse lukijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin onnistut nautiskella kirjasta heti kun tahdot kuten lenkillä. Tätä kirjaa lukee Teemu Mäkinen. Kirja on alunperin julkaistu 2019-12-03 julkaisijan Saga Egmont toimesta. E- ja äänikirjat lisäävät hyvän sauman iloita jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Tämä sujuu sulavasti, kun omistat puhelimen. Se kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 20€ kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan liikutkaan. Kirjojen testaaminen on kanssa tosi mutkatonta, sillä kykenet sitoutumatta yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.