Äänikirja

Lue tai kuuntele

Eero Pasanen - Kononen käy kuumana maksuttomasti

Rikostarkastaja Martti Konosella on taas kerran kotikenttäetu. Etu-töölöläisen pubin vessasta löydetään puukotettu mies. Lukitun huoneen arvoitus ratkeaa nopeasti, mutta huussimurha on vasta alkusoittoa.

Taustalta paljastuu väärennettyä rahaa, IKL:stä erotettuja nuoria nahkapäitä ja suuruudenhullu varttunut maailmanparantaja. Kononen saa huomata, että joukkomurha on mahdollinen muuallakin kuin Kosovossa tai rapakon takana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eero Pasanen

Julkaistu

2019-01-28

Lukija

Pertti Koivula

Äänikirjan pituus

188 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kononen käy kuumana

Kononen käy kuumana on luomava ja mielenkiintoinen jannitys, mikä ei taatusti jätä ketään vaisuksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Eero Pasanen. Kononen käy kuumana on pituudeltaan 0 sivua, siis vallan sopiva pituus lukemiseen. Älä silti takerru pelkästään digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 3:08:54 tunnissa. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella juuri siellä jossa ikinä liikutkaan eli se luo matkasta kuin matkasta kiintoisamman. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on Pertti Koivula. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-01-28 julkasijan Lind & Co toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät aivan uudenlaisen konstin iloita kirjoista. Silloin kun sinulla on ikioma kännykkäsi mukana, niin sinulla on lisäksi mukanasi lukemattomia kirjoja. Suorittamalla kiinteän kuukausimaksun vapautat oven kirjojen maailmaan, jossa ei lopu kirjat omana elämässäsi. Äänikirjojen testaaminen on lisäksi vilpittömän mutkatonta, sillä voit vapaasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.