Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Mika Waltari - Kuka murhasi rouva Skrofin? maksuttomasti

Ikivihreä dekkariklassikko esitteli lukijoille ensi kertaa komisario Palmun.

Vanha, rikas leskirouva Skrof löydetään kuolleena asunnostaan. Kaasuhana on auki ja muutenkin itsemurha vaikuttaa ilmeiseltä. Tutkimuksia johtava komisario Palmu joutuu kuitenkin hyvin pian toteamaan, että kyseessä on murha.

Tällä teoksella Mika Waltari voitti pohjoismaisen salapoliisiromaanikilpailun Suomen osakilpailun vuonna 1938 ja esitteli lukijoille komisario Palmun. Dekkariklassikko tunnetaan myös Matti Kassilan vuonna 1961 ohjaamana elokuvana Kaasua, komisario Palmu.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mika Waltari

Julkaistu

2017-10-12

Lukija

Lars Svedberg

Äänikirjan pituus

507 min

E-kirjan pituus

172 sivua

Tietoa kirjasta Kuka murhasi rouva Skrofin?

Kuka murhasi rouva Skrofin? on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tuotti Mika Waltari. Teoksen pituus on 172. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka kera vietät lukuhetkiä jopa 8:27:11 h. Kuunneltava kirja ei pidättele kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun pystyt lukemaan, vaan kykenet nauttia kirjasta aina kun mielit vaika lenkillä. Tämän kirjan lukee Lars Svedberg. Teos on alunperin julkaistu 2017-10-12 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat parhaan äänikirjasovelluksen. Se kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 15€ kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman määrän kirjoja missä ikänään liikut. Paras käyttäjälle on että, lähes kaikki palvelut tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa eli saat vapaasti kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä miettiä onko palvelu justiinsa sinulle kelp.