Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Timo Sandberg - Kullanhuuhtoja maksuttomasti

Komisario Heittola kohtaa tuttavansa hautajaisissa puolitutun mieskolmikon, ja joukkio päätyy pohdiskelemaan vainajan, entisen kansanedustajan Pertti Jalovuoren kohtaloa. Jalovuori on kuollut väkivaltaisesti Lapin erämaakämpällään ollessaan selvittämässä sukunsa vaiheita. Miehet päättävät lähteä Lappiin Jalovuoren jalanjäljille. Heittolaa kiinnostavat myös Jalovuoren kuolemaan liittyvät yksityiskohdat, ja niitä hänelle valaisee entinen naisystävä, Rovaniemen poliisissa työskentelevä Nora Siren. Uteliaisuus johdattaa miehet humoristisiakin käänteitä saavalle reissulle, joka vie heidät paikkakunnan persoonallisimpien tyyppien pakeille. Epäluulojen, uhkailujen ja mystisten tapahtumien värittämä matka päättyy dramaattisesti.

Komisario Heittola tekee kesäisen irtioton Lahdesta, jossa kova työpaine ja ristiriidat avopuoliso Tarun kanssa ovat kiristäneet tunnelmaa. Sandbergille ominaiseen tapaan rikostarinan keskiöön nousevat pienten ihmisten kohtalot ja elämän sattumanvaraisuus. Kullanhuuhtoja on Heittola-sarjan 11. osa.

Timo Sandberg on Nastolassa asuva toimittaja ja kirjailija. Heittola-sarjan lisäksi hän kirjoittaa historialliseen Lahteen sijoittuvaa dekkarisarjaa, jonka ensimmäinen osa Mustamäki voitti Vuoden johtolanka -palkinnon vuonna 2014.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Timo Sandberg

Julkaistu

2019-05-15

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

463 min

E-kirjan pituus

184 sivua

Tietoa kirjasta Kullanhuuhtoja

Kullanhuuhtoja on sykähdyttävä sekä kiintoisa jannitys, mikä ei varmasti jätä yhtäkään vaisuksi. Teoksen tuotti Timo Sandberg. Kyseinen jannitys pitää sisällään 184 sivua, joiden parissa nautiskella moni tovi. Tämän kirjan kanssa ei ole siitä huolimatta välttämätöntä taipua ainoastaan luettavaan versioon, lisäksi hankittavissa on kanssa 7:43:06 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin fantastinen tyyli kuunnella kirjaa olitpa sitten junassa, autossa tai vaikkapa lenkillä. NAME äänikirjan lukija on Aku Laitinen. Kirja on julkaistu 2019-05-15 ja kirjan julkaisijana toimii Otava. Ääni – sekä e-kirja on kätevä keinolukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan olet. Tämä koko homma toimii mutkattomasti, kun omistat älypuhelimen. Se kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 15e kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan kuljet. Kun et ole vuorenvarma onko tämän lainen sovellus kelpo sinulle, niin pystyt kokeilla valitsemaasi sovellusta 2 viikon ajan.