Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Kun henkirikos yritettiin lavastaa itsemurhaksi maksuttomasti

Poliisi luuli menneensä selvittämään epäiltyä itsemurhaa talvisena maaliskuun yönä Kurikassa vuonna 1998, kun se oli hälytetty selvittämään autopaloa, jossa nainen oli palavan auton sisällä. Hyvin pian epäilyt henkirikoksesta heräsivät. Itseltä hengen riistäminen sytyttämällä auto palamaan ja palamalla itse sen mukana olisi äärimmäisen poikkeuksellinen tapa – niin äärimmäinen, ettei sitä lähtökohtaisesti voitaisi pitää itsemurhana. Mutta miten osoittaa rikoksen tapahtuneen, kun jäljet näyttivät palaneen tuhkana tuuleen.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto. Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-07-29

Lukija

Christian Sandström

Äänikirjan pituus

40 min

E-kirjan pituus

16 sivua

Tietoa kirjasta Kun henkirikos yritettiin lavastaa itsemurhaksi

Kun henkirikos yritettiin lavastaa itsemurhaksi on häkellyttävä ja mielenkiintoinen jannitys, joka ei varmasti jätä todellakaan väsyneeksi. Tämän mahtavan kirjan on raapustanut Eri Tekijöitä. Tämä jannitys pitää sisällään 16 sivua, joiden mukana nauttia jopa moni hetki. Digitaalisen kirjan kera saatavilla on myös monikäyttöinen äänikirja, minkä kera vietät 0:40:50 tuntia. Tämä kirja ei hillitse nauttimaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin voit nauttia kirjasta milloin tahdot kuten vaikka lentokoneessa. Äänikirjan rentouttavana äänenä toimii Christian Sandström. Teos on alunperin julkaistu 2019-07-29 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi tykkänään tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjat ja elektroniset kirjat reissaavat kätevästi mukanasi kännykässäsi. Sovellukset toimivat perinteisesti tietyllä maksulla, millä pääset kuuntelemaan rajatomasti lukuisia äänikirjoja ja lukemaan parhaimpia e-kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, lähimain kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat ilmaista kokeilua jolloin kykenet vapaasti testata parin viikon ajan äänikirjoja ja valita onko sovellus sinulle otollinen.