Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Denise Rudberg - Kun kello lyö viisi maksuttomasti

”Denise Rudberg tarjoaa jälleen riipivää jännitystä ja tyylikästä viihdettä.” - Litteraturmagazinet

Väkivaltainen raiskaaja kylvää pelkoa Tukholman hienostokortteleissa. Kun yksi raiskauksen uhreista murhataan, saa syyttäjänsihteeri Marianne Jidhoff kollegoineen selvitettäväkseen tunteita herättävän tapauksen. Östermalmin raiskaajan menettely on tarkoin harkittua. Hän valitsee uhrinsa huolellisesti ja murtautuu heidän kotiinsa, kun he nukkuvat.

Pian Jidhoff saa aihetta epäillä, että tapahtumilla on yhteys kahdenkymmenen vuoden takaiseen raiskausten sarjaan Lundin opiskelijapiireissä. Mutta mitä Lundissa itse asiassa tapahtui? Vanhasta tutkinnasta paljastuu valtavia aukkoja. Marianne Jidhoff, rikoskomisario Torsten Ehn ja konstaapeli Augustin Madrid joutuvat mukaan tutkimukseen, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää.

Kun kello lyö viisi on Marianne Jidhoff -sarjan viides osa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Denise Rudberg

Julkaistu

2020-05-15

Lukija

Erja Manto

Äänikirjan pituus

461 min

E-kirjan pituus

166 sivua

Tietoa kirjasta Kun kello lyö viisi

Kun kello lyö viisi on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Denise Rudberg on kirjan kirjoittajana. Kirjasta löytyy 166 sivua, niiden kanssa pystyt vastaanottaa upeita tuntemuksia. Ethän silti takerru yksin digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 7:41:36 tunnissa. Äänikirja on uusi keino nauttia kirjaa ollessasi junassa, taksissa tai vaikka kävelyllä. Kirjan lukee Erja Manto. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-05-15 julkasijan Into Kustannus Oy toimesta. E- sekä äänikirjat tuottavat hyvän sauman nauttia kiehtovista kirjoista matkustaessa että kotona. Äänikirjat ja elektroniset kirjat kulkevat käytännöllisesti mukana omassa älypuhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on helppoa äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Äänikirjojen kokeileminen on lisäksi vilpittömän vaivatonta, koska pystyt sitoutumatta yrittää sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.