Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Elina Backman - Kun kuningas kuolee maksuttomasti

”Koukuttava kuin Läckbergin dekkarit” - Ilta-Sanomat

”Jännittävä ja taitavasti rakennettu kokonaisuus, jolle jää odottamaan jatkoa” - Helsingin Sanomat

Selvittämätön teinitytön kuolema 30 vuoden takaa vie toimittajan rakkauden ja vaietun julmuuden jäljille. Dekkarisarjan avaus on kuin kirpeä karkki.

Saana on saanut potkut, mutta hän olikin jo palamassa loppuun klikkijournalistina. Kesä tädin luona Hartolassa kuulostaa ihanalta mahdollisuudelta ottaa rennosti ja palautua. Kun Saana alkaa kaivella 30 vuotta aiemmin kuolleen teinitytön tapausta, pikkukaupungin rauha järkkyy.
Suomenlinnan Kuninkaanportista löytyy polttomerkitty ruumis, ja rikosylikomisario Jan Leino tiimeineen hälytetään paikalle. Janin elämä on taitekohdassa, mutta työnsä hän osaa. Tutkimus kuitenkin polkee paikallaan, ja Jan pelkää, että Suomenlinnan murha on vasta alkua.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elina Backman

Julkaistu

2020-05-04

Lukija

Sanna Majuri

Äänikirjan pituus

1020 min

E-kirjan pituus

355 sivua

Tietoa kirjasta Kun kuningas kuolee

Kun kuningas kuolee on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän suurenmoisen teoksen on raapustanut Elina Backman. Kirjasta löytää 355 sivua, joiden kanssa onnistut elää unohtumattomia lukuhetkiä. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka innoittamana koet jopa 17:00:24 h. Tämä kirja ei estä kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun kykenet lukemaan, sitä vastoin kykenet nyt nauttia kirjasta missä ja milloin haluat esim autolla ajaessa. Kirjan lukee Sanna Majuri. Teoksen on julkaissut Otava 2020-05-04. Ääni – ja digitaalinen kirja on mahtava konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä olet. Silloin kun sinulla on oma puhelimesi taskussa, niin sinulla on myös mukanasi satoja eri kirjoja. Sitten kun haluat päästä todella äänikirjojen maailmaan, sinun tulee pelkästään suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20e ja hyödynnettävänäsi on jättimäinen valikoima omalaatuisia e-kirjoja. Iso osa ohjelmista tarjoilee toisaalta maksuttoman ilmaisjakson, siten voit kahleettomasti yrittää sovellusta ilman maksuja*.