Lue tai kuuntele

Mari Jungstedt, Terhi Vartia - Kun taivas tummuu maksuttomasti

Kylmäverisiä murhia Andalusian paahtavan auringon alla. Myyntilistojen kiintotähden uusi Espanjaan sijoittuva rikossarja alkaa!

Ruotsalainen turistiryhmä saapuu espanjalaiseen vuoristokaupunkiin Rondaan, joka on tunnettu historiallisesta sillasta. Nähdäkseen sillan koko komeudessaan ryhmä hivuttautuu kapealle polulle, ja samassa heidät ympäröi tiheä sumu. Sumun hälvettyä yksi heistä on poissa.

Lisa Hagel, ruotsalainen yliopistonlehtori, on muuttanut Espanjaan raastavan avioeron jälkeen. Hän tutustuu leskeksi jääneeseen etsivään, ja he alkavat selvittää tapausta yhdessä. Tapauksen juuret näyttävät ulottuvan Espanjan historian verisiin vaiheisiin, aina kenraali Francon valtakaudelle asti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mari Jungstedt, Terhi Vartia

Julkaistu

2020-09-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kun taivas tummuu

Uskomaton Kun taivas tummuu on uskomaton jannitys, mitä kuunnellessa kellonaika karkkoaa tyystin. Kirjan on kirjoittanut Mari Jungstedt, Terhi Vartia. Tästä kirjasta löytyy 0 sivua, minkä kanssa on mahdollista vastaanottaa ainutkertaisia elämyksiä. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä myötä koet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja ei estä iloitsemaan kirjasta vain siihen aikaan kun pystyt lukemaan, vaan saatat nauttia kirjasta milloin mielit esim lentokoneessa. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-09-14 julkaisijan tuntematon toimesta. Ääni – ja e-kirja on loistava tapa lueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikänään menetkään. Se kaikki toimii jouheasti, mikäli ainoastaan omistat kännykän. Tilittämällä kiinteän kuukausihinnan avaat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei varmasti lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Parasta vierailijalle on että, miltei kaikki palvelut tarjoavat ilmaista ilmaisjaksoa joten pystyt sitoutumatta kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä päättää onko palvelu justiinsa sinulle kelp.