Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Alan Bradley - Kuolema ei ole lasten leikkiä maksuttomasti

Flavia de Lucen toinen tapaus

Kuolema ei ole lasten leikkiä on toinen osa Alan Bradleyn Flavia de Luce -dekkarisarjassa, jossa hurmaava yksitoistavuotias ratkoo murhatapauksia 1950-luvun Englannissa.

Vaarallisen älykäs Flavia de Luce asuu isänsä ja kahden ärsyttävän siskonsa kanssa Bishop’s Laceyn rauhaisassa kylässä Englannin maaseudulla.

Kun nukketeatterin pakettiauto hajoaa Bishop's Laceyssa, päättää marionettitaiteilija Rubert Porson laittaa näytöksen pystyyn seurakuntatalolla pahaa aavistamatta. Flavia de Lucen tarkoituksena ei ollut tutkia enää yhtään murhaa, mutta eipä Porsoninkaan ollut tarkoitus kuolla.

Huono-onnisen näytöksen jälkeen Flavia alkaa penkoa idyllisen kotikylänsä vaiettuja salaisuuksia. On nimittäin mahdollista, ettei Porsonin pakettiauto hajonnutkaan sattumalta juuri Bishop's Laceyssa. Kuka veteleekään langoista ja tanssittaa poliisia kuin marionetteja?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alan Bradley

Julkaistu

2018-01-09

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

637 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Kuolema ei ole lasten leikkiä

Kuolema ei ole lasten leikkiä on mukaansatempaava sekä mielenkiintoinen jannitys, mikä ei jätä ketään tylsistyneeksi. Tämän kirjan on kirjoittanut Alan Bradley. Tämä jannitys pitää sisällään 224 sivua, joiden rinnalla nautiskella jopa useampi tovi. Kyseisestä digitaalisesta kirjasta on tehty lisäksi äänikirja versio, minkä kesto on 10:37:48 tuntia. Tämä kirja ei rajoita iloitsemaan kirjasta yksin silloin kun kykenet lukemaan, vaan sinun on mahdollista iloita kirjasta missä tahansa haluat muun muassa autossa. NAME äänikirjan lukija ääni on Krista Putkonen-Örn. Kirjan on julkaissut Bazar 2018-01-09. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi kokonaan tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat siirtyvät sopivasti mukana omassa puhelimessasi. Suorittamalla sovitun kuukausihinnan aukaiset oven kirjojen maailmaan, missä ei todella lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Jos vielä epäröit käyttäisitkö sinä palvelua, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.