Äänikirja

Lue tai kuuntele

Mary Higgins Clark - Kuolema loistoristeilijällä maksuttomasti

Luksusristeily, jalokivivaras - ja tietysti murha.

Jännityksen kuningattaren uusimmassa romaanissa Kuolema loistoristeilijällä risteilyaluksen neitsytmatka saa tappavan synkän käänteen.

Kun Celia Kilbriden sulhanen pidätetään juuri ennen häitä, Celia pakenee suruaan luksusristeilylle. Matkalla hän ystävystyy lottovoittaja Alvirah Meenanin kanssa ja tutustuu myös rikkaaseen aatelisrouvaan sekä lakimieheen, jonka tehtävänä on palauttaa faaraon haudasta ryövätty smaragdikoru takaisin Egyptiin. Mutta matkustajien joukossa on myös kuuluisa jalokivivaras. Kun yksi risteilyvieraista kuolee ja arvokas koru katoaa, kaikkia epäillään. Kuinka moni heistä on yhä elossa laivan saapuessa satamaan? "Täydellinen tarinankertoja." - The Washington Post Book World

"Higgins Clarkin kirjojen rytmi on tarkka kuin timantilla leikattu." - The Guardian Yhdysvaltalainen Mary Higgins Clark, liikanimeltään Jännityksen kuningatar, on kirjoittanut useita kymmeniä jännitysromaaneja. Niitä on myyty pelkästään Yhdysvalloissa yli sata miljoonaa kappaletta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mary Higgins Clark

Julkaistu

2018-01-19

Lukija

Elisa Salo

Äänikirjan pituus

444 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kuolema loistoristeilijällä

Kuolema loistoristeilijällä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Mary Higgins Clark. Tämä jannitys pitää sisällään 0 sivua, minkä mukana olla jopa moni tovi. Nykypäivänä ei ole pakko tehdä valinta ainoastaan luettavaan versioon, poimittavana on myös 7:24:27 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin rentouttava konsti kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja saa lisäksi kävelystä kivemman. Tämän kirjan lukijana toimii Elisa Salo. Kirja on alunperin julkaistu 2018-01-19 julkaisijan Kustannusosakeyhtiö Tammi toimesta. Pane alulle saman tien äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja pystyt nauttimaan kirjoista täysin uudella keinolla. Kun sinulla on ikioma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on taskussasi satoja kirjoja. Tilittämällä kiinteän kuukausihinnan avaat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei taatusti lopu kirjat sinun elämässäsi. Jos et ole takuuvarma onko tämän mukainen sovellus asiallinen itsellesi, niin pystyt kokeilla tahtomaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.