E-kirja

Lue tai kuuntele

Reijo Mäki - Kuoleman kapellimestari maksuttomasti

Turkulainen yksityisetsivä Jussi Vares ja hänen kihlattunsa Krista tapaavat Jussin vanhan tutun, Esko Temmeksen. Miehestä on tullut kymmenessä vuodessa varsin salaperäinen...

Kolmikko viettää viikonloppua Helsingissä. Yöllä hotelliin tunkeutuneet ammattitappajat surmaavat Temmeksen. Pari sivullistakin menee - ja Krista. Jutun jäljet johtavat Tukholmaan. Hyvin vanha ja salainen kuvio alkaa aueta ja Jussi uskoo tappajien olevan nyt hänen perässään. Tukholman katuvilinässä Jussi kohtaa vanhan heilansa Janatuisen. Yhdessä kaksikko löytää ratkaisevan todisteen. Pian he pakenevat henkensä edestä Suomenlahden yli. Kuka onkaan kuoleman kapellimestarina?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Reijo Mäki

Julkaistu

2015-12-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

228 sivua

Tietoa kirjasta Kuoleman kapellimestari

Kuuntele nyt lumoava jannitys Kuoleman kapellimestari, jonka rinnalla koet verrattomia tunteita. Kirjan kirjoittajana on ollut Reijo Mäki. Tämä Style of music on pituudeltaan 228 sivua, siis lukemista piisaa moneksi lukuhetkeksi. Luettavan kirjan lisänä käytettävänä on hyödyllinen äänikirja, minkä avulla vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja on helppo konsti kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja se saa lisäksi lenkistä mielenkiintoisemman. Tässä lukijana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2015-12-15 julkaisijan Otava toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin asennat valitsemasi äänikirjasovelluksen. Tilittämällä sovitun kuukausihinnan korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kirjojen testaaminen on samoin suunnattoman mutkatonta, koska pystyt rajattomasti kokeilla palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.