E-kirja

Lue tai kuuntele

Timo Saarto - Kuoleman kuukausi maksuttomasti

”Teoksellaan Saarto osoittaa kuuluvansa suomalaisen historiallisen dekkarin kärkikaartiin.” - Vuoden johtolanka 2018 -raati

Helsinki 7. marraskuuta 1917. Nälkäinen pikkupoika seuraa yhtä nälkiintyneitä koiria kruununmakasiiniin, sen toiseen kerrokseen, ja löytää sieltä lattialla retkottavan ruumiin, jonka kimpussa koirat puuhaavat... Paikalle osuu pojan kauhunhuudon hälyttämänä neljännen piirin miliisimies Leo Waara. Waara on kovin kokematon mutta ryhtyy omin päin tutkimaan tapausta kadonneiden kellon ja kellonvitjojen perusteella. Samoihin aikoihin vanhan kaasulaitoksen tiloista löytyy hirttäytynyt mies ja muuan etsivä saa tapaturmaisesti surmansa. Tapauksista kiinnostuu virasta erotettu, Kaivopuiston poliisireserviin kuuluva Anders Autio, ja pian hän on samoilla jäljillä Waaran kanssa.

Timo Saarron uusi rikosromaani vie lukijan kuohuvaan ja poliittisten muutosten kourissa kipuilevaan Helsinkiin, jonka syyspimeillä kaduilla voi törmätä niin sakilaisiin, parittajiin, siveyspoliiseihin kuin kauniisiin hurmossaarnaajiinkin.

Timo Saarto on helsinkiläinen teologian maisteri, kitaransoiton, klassisen rockin ja Olavi Virran musiikin ystävä. Kuoleman kuukausi on Saarron kolmas Helsingin historiaan pureutuva romaani.

Hän on julkaissut aiemmin romaanit Vaitelias poika ja Vesimiehen aika. Ensin mainitulla hän voitti vuonna 2010 Kariston 110-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetyn kirjoituskilpailun. Kuoleman kuukausi palkittiin Suomen Dekkariseuran Vuoden johtolanka 2018 -palkinnolla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Timo Saarto

Julkaistu

2017-01-19

Lukija

Markus Niemi

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

181 sivua

Tietoa kirjasta Kuoleman kuukausi

Uskomaton Kuoleman kuukausi on hurja jannitys, jota luettaessa aika karkkoaa täydellisesti. Timo Saarto toimii kirjan kirjoittajana. Kirjasta löytää 181 sivua, minkä kanssa saatat elää ainutlaatuisia oivaluksia. Tietenkin ei ole silti pakollista rajoittua yksistään luettavaan versioon, lisänä saatavissa on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja ei estä kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sen sijaan voit nauttia kirjasta missä ja milloin haluat muun muassa autolla ajaessa. Kirjan on lukenut Markus Niemi. Teos on alunperin julkaistu 2017-01-19 julkaisijan Otava toimesta. E- ja äänikirjat tarjoavat nautittavan vaihtoehdon iloita kiehtovista kirjoista matkalla että kotona. Kunhan sinulla on ikioma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin seurassasi lukemattomia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen kokeileminen on lisäksi tosi vaivatonta, koska pystyt sitoutumatta testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.