Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Seppo Jokinen - Kuolevaksi julistettu maksuttomasti

Komisario Koskinen -sarjan 20. osa!

Mies juoksee henkensä hädässä läpi Tampereen keskustan. Silti hän ei suostu paljastamaan poliisille vainoajansa nimeä. Kohta mies joutuu tahallisen päälleajon uhriksi, mutta pakenee paikalta pahasti loukkaantuneena. Se saa komisario Koskisen ymmälleen. Miksi mies vaikenee, vaikka tietää olevansa kuolemanvaarassa?

Samaan aikaan Tampereen poliisia työllistää ravintolassa naisia vaaniva mies, jonka saaliiksi joutuneet uhrit heräävät seuraavana aamuna oudoista paikoista eri puolilta kaupunkia. He eivät ole kuitenkaan joutuneet ruumiillisen väkivallan kohteeksi, ja se herättää poliisissa pelon, onko muutaman vuoden piilossa pysynyt pihkahiippari palannut kuvioihin.

Eikä Sakari Koskisen työtaakkaa helpota yhtään läheisen työtoverin kadonneen tyttären yhä epätoivoisemmiksi käyneet etsinnät.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Seppo Jokinen

Julkaistu

2015-05-31

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

647 min

E-kirjan pituus

232 sivua

Tietoa kirjasta Kuolevaksi julistettu

Kuuntele välittömästi vauhdikas jannitys Kuolevaksi julistettu, minkä parissa vastaanotat suurenmoisia kokemuksia. Tämän on kirjoittanut Seppo Jokinen. Tämän pituus on 232. Lisänä digitaalisesta kirjasta löytyy niin ikään kuunneltava versio, minkä pituus on 10:47:25 tuntia. Äänikirja ei rajoita lukijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun saatat lukemaan, vaan kykenet nauttia kirjasta silloin kun mielit kuten vaikka lenkillä. Kirjan rentouttavana lukijana toimii Jukka Pitkänen. Kirjan on julkaissut Crime Time 2015-05-31. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit valitsemasi kirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Kun et ole vuorenvarma onko tämän mukainen sovellus käypä sinulle, niin kykenet testata tahtomaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.