Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tuija Lehtinen - Kuollut jättää jäljen maksuttomasti

Varhaiseläkkeelle jäänyt ylikonstaapeli Erja Repo ei pääse rikoksista eroon. Nyt hän saa selvitettäväkseen jutun, jota tutki poliisina seitsemäntoista vuotta sitten. Tuolloin metallikonepajan Patruunaksi kutsuttu omistaja Sakari Suonperä ammuttiin kuoliaaksi työhuoneensa ikkunan ääreen.

Vahvin epäilty oli Suonperän vävy Lari Kunnas, joka kuitenkin kuoli auto-onnettomuudessa paetessaan poliisia. Syyllisyyttä Suonperän murhaan ei saatu todistettua, vaikka aihetodisteet puhuivat vahvasti sen puolesta.
Seitsemäntoista vuotta myöhemmin poliisi löytää oudon kuolemantapauksen yhteydessä sormenjäljen, joka viittaa vahvasti Lari Kunnakseen. Erjaa pyydetään epävirallisesti kaivelemaan menneitä. Kuoliko Lari Kunnas onnettomuudessa? Vai onko hän sittenkin elellyt kaikki nämä vuodet leveästi kavaltamillaan rahoilla?

Vaikka Erja Repo ei ilahdu toimeksiannosta, hänen on pakko myöntää itselleen, että Suonperän ratkaisematon kuolemantapaus vaivasi häntä vuosia ja kävi kunnian päälle. Nyt kun kuollut näyttää heränneen eloon, alkaa kissa ja hiiri -leikki miehen kanssa, joka ei kaihda keinoja pysyäkseen kuolleena.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuija Lehtinen

Julkaistu

2018-05-31

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

540 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kuollut jättää jäljen

Kuollut jättää jäljen on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Tuija Lehtinen. Kirjasta löytää 0 sivua, niiden avulla mahdat elää ainutlaatuisia oivaluksia. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä innoittamana kuuntelet lukuhetkiä peräti 9:00:54 h. Äänikirja on kiva tyyli kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, bussissa tai vaikka lenkillä. Tämän kirjan lukijana on Krista Putkonen-Örn. Kirja on alunperin julkaistu 2018-05-31 julkaisijan Pulitzer toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on mukava konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikinä oletkaan. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon asennat valitsemasi sovelluksen. Se onnistuu maksamalla 10 - 15euron kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä kuljet. Äänikirjojen koettaminen on kanssa suunnattoman vaivatonta, sillä voit esteettömästi kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.