Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Kuollut kanoottimies heräsi eloon maksuttomasti

John Darwin, 51-vuotias englantilaismies katosi jäljettömiin kanoottiretkellä. Kaikki olettivat, että hän hukkui. Perhe ja ystävät surivat syvästi äkillisessä ja järkyttävässä onnettomuudessa menetettyä läheistään.
Totuus kuitenkin on tarua ihmeellisempi: John lavasti oman kuolemansa saadakseen henkivakuutusrahat. "Sureva leski" oli hänen rikoskumppaninsa. Tämän jälkeen pariskunta eli monta vuotta kotonaan kaikessa rauhassa ennen kuin petos paljastui.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto. Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi. Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-11-18

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

35 min

E-kirjan pituus

16 sivua

Tietoa kirjasta Kuollut kanoottimies heräsi eloon

Kuollut kanoottimies heräsi eloon on kutkuttava sekä kiintoisa jannitys, mikä ei jätä missään nimessä kylmäksi. Teoksen teki Eri Tekijöitä. Kyseinen jannitys pitää sisällään 16 sivua, minkä kanssa nauttia vaikka moni tovi. Ethän kuitenkaan tyydy yksin digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:35:28 tunnissa. Kuunneltava kirja ei hillitse nauttimaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sitä vastoin pystyt nyt nautiskella kirjasta heti kun haluat kuten vaikka lentokoneessa. Tätä kirjaa lukee Jarmo Mäkinen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-11-18 julkasijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan uudenlaisen konstin nautiskella kirjoista. Kun sinulla on oma puhelimesi mukana, niin sinulla on myös mukanasi satoja erilaisia kirjoja. Mikäli tahdot päästä kunnollisesti kirjojen pauloihin, niin sinun alkaa pelkästään maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e ja käytössäsi on huikea kokoelma kirjoja. Paras asiakkaalle on että, miltei kaikki palvelut tarjoavat vapaata kokeilujaksoa jolloin kykenet sitoutumatta testata parin viikon ajan äänikirjoja ja valita onko ohjelma juuri sinulle hyvä.