E-kirja

Lue tai kuuntele

Alan Bradley - Kuolon kultaiset kiehkurat maksuttomasti

Häähumua, kermakakkua ja irtileikattu sormi

Alan Bradleyn suositun dekkarisarjan kymmenennessä osassa arvoituksellisia murhia rakastava Flavia de Luce tutkii hääkakusta löytyneen sormen arvoitusta.

Syksy on saapunut Bishop's Laceyn kylään Englannin maaseudulla. Muutoksen tuulet puhaltavat Buckshawin kartanossa, jossa päämajaansa de Lucen perheen ohessa pitää Arthur W. Dogger & kumppanit -etsivätoimisto. Kesän väistymisestä huolimatta kylän tunnelma on aurinkoinen, sillä kaksitoistavuotiaan mestarikemisti Flavia de Lucen sisar Ophelia on viimein valmis astumaan avioliiton satamaan.

Hääseremonia ei kuitenkaan suju aivan perinteisen kaavan mukaan, sillä bestman katoaa kuin tuhka tuuleen ja häävieraiden huomion varastaa vihkimisen sijaan spontaani vatsastapuhujan esitys. Outojen sattumien ketju huipentuu, kun Ophelia iskee kakkulapionsa valtavaan hääkakkuun ja huomaa kermaherkun sisältä pilkottavan irtileikatun sormen.

Arvoituksellisia murhia rakastavalle Flavialle sormi on paljon kakkua herkullisempi tapaus, ja vasta perustettu etsivätoimisto ottaa kernaasti tapauksen ratkottavakseen. Ketä syyttävä sormi lopulta osoittaakaan?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alan Bradley

Julkaistu

2019-05-07

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

190 sivua

Tietoa kirjasta Kuolon kultaiset kiehkurat

Uskomaton Kuolon kultaiset kiehkurat on upea jannitys, mitä lukiessa vuorokaudenaika häviää aivan. Teoksen loi Alan Bradley. Tämä teos on pituudeltaan 190 sivua, siis lukemista piisaa useaksi lukuhetkeksi. Nykypäivänä ei ole silti vaadittua rajoittua yksin luettavaan versioon, sen sijaan valittavana on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin upea tyyli nauttia kirjaa olitpa sitten metrossa, autossa tai vaikkapa kävelyllä. Tässä lukijana on tuntematon. Teoksen on julkaissut Bazar 2019-05-07. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja kyet iloitsemaan kirjoista aivan uudenaikaisella keinolla. Tarvitset ainoastaan kännykän jolloin kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Suorittamalla kiinteän kk-maksun vapautat oven kirjojen maailmaan, missä ei varmasti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Äänikirjojen koettaminen on lisäksi tosi mutkatonta, koska voit sitoutumatta yrittää sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.