E-kirja

Lue tai kuuntele

J.S. Fletcher - Kuparilipas maksuttomasti

On jo huhtikuu, vaikka sitä ei kylmästä säästä huomaa. Nuori lontoolainen taiteilijamies on lähtenyt reippaalle kävelylenkille tutustumaan Woolerin ja Skotlannin väliseen seutuun. Rankka lumisade kuitenkin keskeyttää turistin retken – ja pian hän huomaa olevansa eksyksissä.

Onnekseen mies löytää tiensä yksinäisen ja erikoiselta vaikuttavan talon luokse. Taloudenhoitaja ei haluaisi päästää häntä sisään, mutta talon nuori neiti toivottaa miehen tervetulleeksi – mieshän kuolisi lumipyryyn, jos yrittäisi tässä säässä päästä lähimpään kaupunkiin! Talossa on kuitenkin jotain omituista – yöllä mies herää siihen, kun huomaa tuntemattoman hahmon tuijottavan häntä pimeydestä... J. S. Fletcher (1863–1935) oli englantilainen kirjailija, joka kirjoitti erityisesti salapoliisiromaaneja. Monissa hänen salapoliisiromaaneissaan seikkailee etsivä Roger Camberwell. Fletcher työskenteli myös sanomalehtitoimittajana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

J.S. Fletcher

Julkaistu

2020-09-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

98 sivua

Tietoa kirjasta Kuparilipas

Lumoava Kuparilipas on suurenmoinen jannitys, jota luettaessa ajankulu haihtuu täysin. Tämän ihastuttavan teoksen on kynäillyt J.S. Fletcher. Kirjasta löytää 98 sivua, niiden parissa mahdat vastaanottaa ainutlaatuisia tuntemuksia. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka kera saat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Tämä kirja ei hillitse nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun pystyt lukemaan, vaan sinun on mahdollista nyt nauttia kirjasta milloin haluat muun muassa autolla ajaessa. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirja on julkaistu 2020-09-14 ja kirjan julkaisijana toimii tuntematon. Ääni – sekä e-kirja onkin loistava konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä oletkaan. Äänikirjojen kuunteluun ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit parhaan kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä tietyllä maksulla, millä kykenet kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan parhaimpia digitaalisia kirjoja. Suurinosa palveluista tarjoilee niin ikään veloituksettoman kokeilun, joten voit sitoutumattomasti testata sovellusta ilman euroakaan*.