Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Matthew Costello, Neil Richards - Kylmä kuolema maksuttomasti

Myrskyn silmässä

Tunnettu kirjailija viettää Cherringhamissa kirjansa julkistamisjuhlia, kun vuosisadan lumimyrsky iskee kylään. Hän lähtee yksin myrskyn halki kohti kotia, mutta ei saavu elävänä perille. Tiet ja yhteydet ulkomaailmaan ovat poikki, ja Sarahilla ja Jackilla on edessään suljetun paikan mysteeri.

Cherringhamin mysteerit on uudenlainen, kiireisenkin ihmisen elämään mahtuva brittiläinen rikossarja. Sarjan osat ovat samaan pikkukaupunkiin sijoittuvia itsenäisiä, noin 120 sivun mittaisia tarinoita, jotka julkaistaan vain e-kirjoina ja äänikirjoina. Sarjan päähenkilöitä ovat brittiläinen yksinhuoltajaäiti Sarah ja entinen newyorkilainen rikospoliisi Jack. He saavat huomata, että leppoisan Cherringhamin pikkukaupungin kulisseissa tapahtuu kaikenlaista hämäräperäistä, ja sen myötä heidän elämänsä muuttuu paljon kiinnostavammaksi.

Matthew Costello asuu Yhdysvalloissa ja on kirjoittanut lukuisia menestysromaaneja, kuten Vacation (2011), Home (2014) ja Beneath Still Waters (1989), josta on tehty myös elokuva. Hän on ollut käsikirjoittajana Disney Channelilla, BBC:llä ja SyFy:ssä ja on lisäksi suunnitellut kymmeniä myyntitilastojen kärkipaikkapelejä, kuten kriitikoidenkin arvostama The 7th Guest, Doom 3, Rage ja Pirates of the Caribbean.

Neil Richards on työskennellyt tuottajana ja käsikirjoittajana televisiossa ja elokuvissa, muun muassa BBC:llä, Disneyllä ja Channel 4:llä, ja on kerännyt urallaan lukuisia Bafta-ehdokkuuksia. Lisäksi hän on käsikirjoittanut yli 20 videopeliä, kuten Da Vinci Code ja Starship Titanic, kirjoittanut yhdessä Douglas Adamsin kanssa ja kiertää maailmaa opettamassa digitaalista tarinankerrontaa. Yhteistyö New Yorkissa asuvan Matt Costellon kanssa alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja he ovat kirjoittaneet yhdessä tv-sarjoja monen tunnin edestä. Cherringhamin mysteerit on ensimmäinen heidän yhdessä kirjoittamansa rikossarja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matthew Costello, Neil Richards

Julkaistu

2020-08-31

Lukija

Markus Niemi

Äänikirjan pituus

212 min

E-kirjan pituus

79 sivua

Tietoa kirjasta Kylmä kuolema

Kylmä kuolema on mielenkiintoinen sekä kiintoisa jannitys, mikä ei varmasti jätä kuuntelijaansa väsyneeksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Matthew Costello, Neil Richards. Kylmä kuolema on pituudeltaan 79 sivua, joten oikein hyvä pituus lukemiseen. Digitaalisen kirjan lisänä saatavilla on monikäyttöinen äänikirja, jonka seassa vietät 3:32:16 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella täsmälleen siellä missä menetkään ja se saa matkastasi mielenkiintoisemman. Tämän kirjan lukijana toimii Markus Niemi. Kyseisen kirjan julkaisi Tammi 2020-08-31. Käynnistä heti äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen jolloin pääset nautiskelemaan kirjoista tyystin uudella tavalla. Se sujuu luonnikkaasti, mikäli omistat puhelimen. Sovellukset pyörivät yleensä 10-15€ kuukausimaksulla, millä kykenee kuuntelemaan määrättömästi lukuisia äänikirjoja sekä lukemaan kiinnostavia e-kirjoja. Kirjojen testaaminen on samoin todella mutkatonta, sillä kykenet sitoutumatta testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.