Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Lähes täydellinen murha maksuttomasti

Nuorenparin rakkaussuhde päättyi murhaan. Rikos oli suunniteltu niin hyvin, että sen tekijä, 21-vuotias nainen oli selviytyä ilman rangaistusta. Heikko kohta oli kuitenkin nuori nainen itse. Hän ei pystynyt olemaan hiljaa. Muutama vuosi aikaisemmin hän oli samalla tavalla "puhunut itselleen" rangaistuksen murhapoltosta.

Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee. SLX

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-09-25

Lukija

Teemu Mäkinen

Äänikirjan pituus

60 min

E-kirjan pituus

22 sivua

Tietoa kirjasta Lähes täydellinen murha

Lue nyt vaiheakas jannitys Lähes täydellinen murha, jonka parissa vietät vertaistaan vailla olevia hetkiä. Eri Tekijöitä on kirjan kirjoittajana. Kirjasta löytyy 22 sivua, niiden parissa onnistut elää mielenkiintoisa hetkiä. Tästä teoksesta onnistuu kanssa äänikirja versio, jonka kesto on 1:00:08 tuntia. Äänikirja voi olla toimiva keino kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet matkustamassa ja se saa lisäksi iltalenkistä mielenkiintoisemman. Kirjan rentouttavana lukijana toimii Teemu Mäkinen. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2019-09-25. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket tuoreen oven kirjojen tykö. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat kulkevat käytännöllisesti mukana älypuhelimessasi. Se kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman summan kirjoja missä ikinä menet. Kirjojen koettaminen on myös erittäin helppoa, sillä pystyt sitoutumatta kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.