Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Stephen King - Laitos maksuttomasti

Lapsia jotka näkevät kaiken. Paha jolta ei voi ummistaa silmiään.

Vetävää jännitysviihdettä yliluonnollisia kykyjä omaavista lapsista, jotka suljetaan salaiseen laitokseen.

Luke Ellis on huippuälykäs 12-vuotias, joka valmistautuu yliopisto-opintoihin. Eräänä yönä hänet kidnapataan ja suljetaan salaiseen laitokseen. Kaikki sen asukit ovat lapsia, jotka kykenevät kommunikoimaan tai liikuttamaan esineitä ajatuksen voimalla. Ja laitoksen johtajalla, kolealla rouva Sigsbyllä, on heille tärkeä tehtävä. Niin tärkeä, ettei kukaan pääse laitoksesta elävänä pois. Kauhun kuninkaana tunnettu Stephen King on kirjoittanut vetävän, viihdyttävän ja vain aavistuksen verran synkän romaanin maailmasta, jossa lapsilta vaaditaan kaikkein eniten.

Yhdysvaltalainen Stephen King (s. 1947) on yksi maailman tunnetuimmista kirjailijoista ja amerikkalaisen nykykirjallisuuden suurimpia tarinankertojia. Hänen ensimmäinen romaaninsa Carrie ilmestyi 1974, minkä jälkeen hän on kirjoittanut yli 60 kirjaa, jotka ovat kaikki olleet maailmanlaajuisia myyntimenestyksiä. Kingin teosten pohjalta on tehty lukuisia televisiosarjoja ja elokuvia. Hänen tuoreimpia teoksiaan ovat Ulkopuolinen, Mersumies-trilogia ja Hohdon tarinaa jatkava Tohtori Uni. Useita merkittäviä kirjallisuuspalkintoja voittaneelle Stephen Kingille myönnettiin vuonna 2018 American PENin sananvapauspalkinto. Hän asuu Mainessa vaimonsa, kirjailija Tabitha Kingin kanssa. Heidän poikansa Joe Hill ja Owen King ovat myös kirjailijoita.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stephen King

Julkaistu

2020-01-03

Lukija

Antti Jaakola

Äänikirjan pituus

1363 min

E-kirjan pituus

466 sivua

Tietoa kirjasta Laitos

Laitos on häkellyttävä ja kiintoisa jannitys, joka ei jätä ketään tylsistyneeksi. Kirjan on kirjoittanut Stephen King. Tämä teos on sivumäärältään 466 sivua, näin ollen lukuiloa riittää runsaasti ajanjaksoksi. E-kirjan lisänä tarjottavana on myös hyödyllinen äänikirja, jonka kanssa vietät normaalinopeudella 22:43:18 tuntia. Äänikirja on kätevä käytäntö kuunnella kirjaa silloin kun olet bussissa ja luo myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tätä kirjaa lukee Antti Jaakola. Teos on alunperin julkaistu 2020-01-03 julkaisijan Tammi toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät tyystin uudenaikaisen konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit tahtomasi ohjelman. Suorittamalla kuukausihinnan avaat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei epäilemättä lopu kirjat omana elinaikanasi. Useat palveluista antaa lisäksi veloituksettoman kokeilujakson, jolloin kykenet kahleettomasti tutkia palvelua ilman maksuja*.