Lue tai kuuntele

Christian Unge - Läpi veden, läpi tulen maksuttomasti

Sairaalatrilleri Sillan ja Stieg Larssonin hengessä

Jännitystä, ihmissuhteita ja sairaalan dramaattista arkea yhdistelevän huippusarjan avaus

Tukholman Nobelsairaalassa työskentelee akuuttilääkäri Tekla Berg, jonka tähti on kovassa nousussa. Menestyksen taustalla on paitsi hänen poikkeuksellinen näkömuistinsa myös alati paheneva huumeongelma, joista kummastakaan kollegat eivät tiedä mitään. Kun kerrostalossa sitten tapahtuu terroristi-iskuksi epäilty räjähdys, saa Tekla hoidettavakseen pahoin palaneen miehen, jolla on suora yhteys hänen elämänsä suurimpaan kipupisteeseen. Eivätkä järistykset lopu siihen. Tukholman poliisivoimat ja alamaailman sekoittava ketjureaktio on käynnistynyt, ja suurin uhka on se, joka ei mitään unohda.

Ruotsalainen Christian Unge (s. 1972) työskentelee sisätautien ylilääkärinä Karoliinisessa yliopistosairaalassa. Lääkärit ilman rajoja -järjestössäkin työskennellyt Unge on kirjoittanut lukuisia kirjoja, mm. muistelmat Har jag en dålig dag kanske någon dör. Tekla-sarjan aloittava Läpi veden, läpi tulen on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa. Ungen mukaan se perustuu puhtaasti hänen omiin kokemuksiin, erityisesti mitä tulee taitaviin naislääkäreihin ja monitahoisiin valtapeleihin, joihin sairaalaympäristössä törmää.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Christian Unge

Julkaistu

2021-03-08

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Läpi veden, läpi tulen

Mieleenpainuva Läpi veden, läpi tulen on loistava jannitys, mitä kuunneltaessa ajankulu unohtuu kokonaan. Tämän mahtavan kirjan on raapustanut Christian Unge. Teoksen pituus on 0. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä mukana saat jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin uusi keino nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai esimerkiksi juoksemassa. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Kirja on julkaistu 2021-03-08 ja kirjan julkaisijana toimii tuntematon. E- sekä äänikirjat jakavat ainutlaatuisen vaihtoehdon nauttia upeista kirjoista matkustaessa että kotona. Äänikirjat ja elektroniset kirjat tallustavat näppärästi mukana omassa älypuhelimessasi. Sovellukset pyörivät tavallisesti tietyllä maksulla, millä pystyy kuuntelemaan rajatomasti monia äänikirjoja ja lukemaan vaikuttavia elektronisia kirjoja. Parasta vierailijalle on että, liki kaikki palvelut tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa milloin voit vapaasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä päättää onko palvelu juuri sinulle kelp.