Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuomas Nyholm - Leijona maksuttomasti

Uhkaa huokuva dekkarisarjan avaus tempaa Lissabonin korruptoituneeseen alamaailmaan. Kasvoton rikollinen pitää kaupunkia pelon vallassa lapsikidnappauksilla.

Poliisikaksikko saa maan korkeimmalta poliisiviranomaiselta työtehtävän, josta ei voi kieltäytyä. Heidän on päästävä alamaailman Leijonaksi ristityn Caetano de Leonin jäljille. Tutkinta on poikkeuksellinen, sillä se ohittaa kaikki normaalit virkareitit.

Rähjäisen kauniit Lissabonin kadut kätkevät alleen mustanpuhuvan maailman, jossa ihmishenki ei ole paljonkaan arvoinen. Kukaan ei saa koskaan tietää, mitä ajojahdissa tapahtuu riippumatta siitä, onnistuuko poliisipari siinä vai ei.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuomas Nyholm

Julkaistu

2017-08-15

Lukija

Tuomo Holopainen

Äänikirjan pituus

777 min

E-kirjan pituus

225 sivua

Tietoa kirjasta Leijona

Leijona on mukaansatempaava sekä hauska jannitys, mikä ei jätä ketään väsyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Tuomas Nyholm. Kyseinen Category on sivumäärältään 225 sivua, näin ollen riemua piisaa useaksi ajankohdaksi. Kyseisestä e-kirjasta löytyy samoin äänikirja versio, jonka kesto on 12:57:02 tuntia. Äänikirja onkin fantastinen tapa kuunnella kirjaa ollessasi sitten metrossa, autossa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Äänikirjan on lukenut Tuomo Holopainen. Kirja on alunperin julkaistu 2017-08-15 julkaisijan Otava toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi tuoreen oven kirjojen tykö. Kunhan sinulla on ikioma kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on lisäksi taskussasi satoja erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen testaaminen on niin ikään tosi mutkatonta, koska pystyt vapaasti kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.