Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Harri Nykänen - Leijonakuningas maksuttomasti

Komisario Ariel Kafka saa tutkittavakseen kuolemantapauksen. Voimamieskisojen kaksinkertainen maailmanmestari Jukka Aro, paremmin tunnettu Jimmy-Boynä, löytyy ammuttuna kotoaan. Jimmy-Boy on monien vihaama mutta vielä useampien ihailema ja siksi media on seurannut hänen jokaista liikettään:

Jimmylle syyte vihapuheesta
Jimmy nai mustan kaunottaren
Jimmylle pikaero
Jimmy sairaalaan yliannostuksesta
Jimmylle oma tositeeveeohjelma

Ja nämä olivat vain murto-osa Jimmy-Boyn tuottamista otsikoista.

Motiiveja ja epäiltyjä löytyy liikaakin. Oikean seulominen ei ole helppoa, varsinkin kun maan ykkösjulkkiksen tuttavapiiri on pitkästä alamäestä huolimatta ollut laaja ja kirjava. Jopa juutalaisen seurakunnan uusi, nuori rabbi kuuluu tähän joukkoon. Arielin keskittymistä sekoittaa hänen entisen naisystävänsä paluu Kööpenhaminasta Suomeen pitkän poissaolon jälkeen. Se sotkee Arielin vakiintuneen, joskin hieman innottoman suhteen juutalaisnaiseen, josta jo melkein toivonsa menettäneet sukulaiset ja suuri osa seurakuntaa toivoi hänen vaimoaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Harri Nykänen

Julkaistu

2013-05-31

Lukija

Kari Ketonen

Äänikirjan pituus

408 min

E-kirjan pituus

155 sivua

Tietoa kirjasta Leijonakuningas

Lumoava Leijonakuningas on fantasinen jannitys, jota kuunnellessa vuorokaudenaika karkkoaa täydellisesti. Tämän kirjan on kirjoittanut Harri Nykänen. Leijonakuningas on pituudeltaan 155 sivua, joten vallan sopiva pituus läpi käytäväksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä myötä vietät lukuhetkiä jopa 6:48:51 h. Kuunneltava kirja ei rajoita sinua iloitsemaan kirjasta vain siihen aikaan kun kykenet lukemaan, sitä vastoin saatat iloita kirjasta missä ja milloin tahdot esim kävelyllä. Kirjan sinulle lukee Kari Ketonen. Kirjan on julkaissut Crime Time 2013-05-31. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat perusteellisesti uudenaikaisen tavan iloita kirjoista. Tarvitset vain kännykän ja messissä on mittaamattomasti kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Äänikirjojen yrittäminen on niin ikään todella helppoa, sillä kykenet vapaasti yrittää palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.