E-kirja

Lue tai kuuntele

Jenny Rogneby - Leona – Kortit on jaettu maksuttomasti

Pelissä aina joku häviää

Jenny Rognebyn Leona – Kortit on jaettu aloittaa dekkarisarjan, jonka päähenkilönä on taitava ja hyvin omaperäinen rikostutkija Leona Lindberg.

Alaston ja verinen seitsemänvuotias tyttö tulee pankkiin keskellä päivää Tukholmassa ja onnistuu ryöstämään miljoonan. Epätavallinen rikos herättää nopeasti suurta huomiota, ja nuori rikostutkija Leona Lindberg saa tapauksen selvitettäväkseen.

Tutkimuksessa ilmenee heti erikoisia piirteitä, ja jäljet vievät odottamattomaan suuntaan. Leona on arvostettu poliisi mutta hiukan outo lintu. Miten pitkälle hän on valmis menemään, jos tarkoitus pyhittää keinot?

Leona – Kortit on jaettu on ensimmäinen kirja Leonasta, hyvin epätavallisesta rikostutkijasta. Röyhkeän rikoksen tutkinta vie hänet vaikeiden elämänvalintojen eteen ja pakottaa kysymään, miten paljon toisesta ihmisestä voi olla vastuussa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jenny Rogneby

Julkaistu

2016-04-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

269 sivua

Tietoa kirjasta Leona – Kortit on jaettu

Leona – Kortit on jaettu on jännittävä ja viihdyttävä jannitys, joka ei jätä todellakaan kylmäksi. Tämän ihastuttavan teoksen on laatinut Jenny Rogneby. Kyseinen jannitys pitää sisällään 269 sivua, minkä seassa olla useampi ilta. Ethän rajoitu vaan digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Tämä kirja ei pidättele sinua iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, sen sijaan sinun on mahdollista nyt iloita kirjasta aina kun mielit muun muassa junassa. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2016-04-28 julkaisijan Bazar toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat tuoreen oven kirjojen maailmaan. Kun sinulla on omistamasi älypuhelimesi mukana, niin sinulla on lisäksi seurassasi tuhansia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Kun et ole takuuvarma onko tämän lainen sovellus oikea sinulle, niin pystyt kokeilla tahtomaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.