E-kirja

Lue tai kuuntele

Jenny Rogneby - Leona – Tarkoitus pyhittää keinot maksuttomasti

Mitä isommat riskit, sitä enemmän voitettavaa

Ruotsalaisen Jenny Rognebyn dekkarisarjan toinen osa Leona – Tarkoitus pyhittää keinot lyö lukijan jälleen kerran ällikällä. Leona Lindberg kulkee tietä, jolla voitot ovat suuria – samoin häviöt.

Mies räjäyttää itsensä Tukholman valtiopäivätalon edessä mutta jää henkiin. Onko iskuja tulossa lisää vai toimiko hän yksin? Epätavallinen rikostutkija Leona Lindberg saa tehtäväkseen kuulustella miestä.

Leonan psyyke on samaan aikaan koetuksella hänen lapsensa kuoleman ja perheen hajoamisen jälkeen. Hän pinnistelee kovasti päästäkseen taas toimintakuntoon. Se on välttämätöntä, sillä hänellä on päämääränä jotain aivan muuta kuin peruspoliisin arki.

Leona hyödyntää taitojaan niin lain oikealla kuin väärälläkin puolella valmistellessaan suurisuuntaista projektiaan. Aika kuitenkin uhkaa käydä vähiin, kun häntä aletaan painostaa joka suunnalta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jenny Rogneby

Julkaistu

2017-04-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

272 sivua

Tietoa kirjasta Leona – Tarkoitus pyhittää keinot

Mieleenpainuva Leona – Tarkoitus pyhittää keinot on ihastuttava jannitys, jota kuunnellessa vuorokaudenaika haihtuu täydellisesti. Tämän erinomaisen teoksen on raapustanut Jenny Rogneby. Leona – Tarkoitus pyhittää keinot on pituudeltaan 272 sivua, joten mainio pituus läpi käytäväksi. Nytkään ei ole onneksi pakollista taipua yksistään luettavaan versioon, lisäksi kuunneltavissa on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja ei rajoita sinua nauttimaan kirjasta vain silloin kun onnistut lukemaan, päinvastoin kykenet iloita kirjasta missä ja milloin tahdot muun muassa autolla ajaessa. Kirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-04-06 julkasijan Bazar toimesta. Aloita viipymättä äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen jolloin kykenet nauttimaan kirjoista hyvin aintlaatuisella tavalla. Kun sinulla on kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi taskussasi lukemattomia kirjoja. Suorittamalla kk-maksun korkkaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei taatusti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kun epäilet käyttäisitkö sinä tätä sovellusta, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.