Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jo Nesbø - Lepakkomies maksuttomasti

Harry Hole -sarjan kova avaus!

Lepakkomies palkittiin aikanaan sekä Norjan että Pohjoismaiden parhaana rikosromaanina.

Rikostutkija Harry Hole on lähetetty Austaliaan tutkimaan nuoren norjalaisnaisen murhaa. Työparikseen hän saa aboriginaali Andrew Kensingtonin, josta tuntuu kehittyvän Holelle myös ystävä. Kun ratkaisu vaikuttaisi olevan käden ulottuvilla, paljastuu, ettei mikään ole aivan sitä miltä näyttää. Holen omat menneisyyden haamut tunkeutuvat esiin, ja soppaa hämmentää vielä ihastuminen ruotsalaiseen tyttöön.

Jo Nesbø on noussut ensin johtavaksi norjalaiseksi rikoskirjailijaksi Harry Hole -romaaneillaan, sitten johtavaksi pohjoismaiseksi kirjailijaksi. Tänä päivänä hän kamppailee jo tasapäisesti muutaman muun kirjailijan kanssa maailman suosituimman kirjailijan tittelistä. Aika velikulta!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jo Nesbø

Julkaistu

2015-10-15

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

862 min

E-kirjan pituus

295 sivua

Tietoa kirjasta Lepakkomies

Vauhdikas Lepakkomies on hyvä jannitys, mitä kuunnellessa kellonaika häviää kerrassaan. Tämän upean teoksen on laatinut Jo Nesbø. Tästä kirjasta löytää 295 sivua, joiden avulla kykenet viettää unohtumattomia hetkiä. Tietenkin ei ole onneksi pakko taipua yksin luettavaan versioon, kuunneltavissa on myös 14:22:12 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa pystyy kuunnella aivan siellä missä milloinkin liikutkaan ja se saa matkasta kuin matkasta jännittävämmän. NAME äänikirjan kertoja on Jukka Pitkänen. Teoksen on julkaissut Werner Söderström Osakeyhtiö 2015-10-15. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi tykkänään uuden oven kirjojen maailmaan. Tämä koko homma sujuu mutkattomasti, kun omistat puhelimen. Sitten kun haluat mennä kunnolla äänikirjojen maailmaan, sinun pitää tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 20e ja sinulla on isokokoinen valikoima omalaatuisia e-kirjoja. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän mukainen palvelu käypä sinulle, niin onnistut testata tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.