Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Marko Hautala - Leväluhta maksuttomasti

Tästä lähteestä tuli heidän hautansa.

Kauhuromaani suolla sijaitsevasta kalmistosta, joka houkuttelee ihmisiä oudolla tavalla luokseen.

"Se on saalistaja. Se syö sienten rihmastoa, itiöitä, bakteereita, leviä ja muita pieniä elollisia hiukkasia. Se kykenee jakaantumaan moneksi. Se on yksi olento ja silti monta, kuin verkkainen piraijaparvi tai susilauma. Se piirittää saaliinsa. Se sulkee sen sisälleen. Imee hitaasti kuiviin."

Meeri palaa lapsuudenkotiinsa vuosien jälkeen. Keskellä puimattomia peltoja seisova talo on pysynyt entisellään, mutta kaikki sen sisällä on muuttunut: isä on kuollut hämärissä olosuhteissa, äidistä on tullut puhumaton hauras vanhus ja veli on suljettu psykiatriseen hoitolaitokseen.

Lisäksi on jotain muutakin: talon uumenista löytyvä outo esine, joka ei jätä Meeriä rauhaan, sekä Leväluhta, pellon toisella puolella siintävä soinen lähde, johon on aikoinaan upotettu kymmeniä ruumiita ja joka vetää ihmisiä yhä oudolla tavalla puoleensa.br>

"-- Kuokkamummon hahmossa on sellaista hyytävyyttä, että vatsanpohjan lämpötila tuntuu laskevan pari astetta."
Helsingin Sanomat

Marko Hautala on vaasalainen kirjailija, jonka romaaneissa yhdistyvät realismi ja psykologinen kauhu. Hautala on saanut teoksistaan Kalevi Jäntin ja Tiiliskivi-palkinnon, ja hänen romaanejaan on käännetty muun muassa saksaksi ja englanniksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marko Hautala

Julkaistu

2018-09-04

Lukija

Mervi Takatalo

Äänikirjan pituus

535 min

E-kirjan pituus

188 sivua

Tietoa kirjasta Leväluhta

Kuuntele nyt jännittävä jannitys Leväluhta, jonka parissa elät ainutlaatuisia tunteita. Teoksen kirjoittajana on ollut Marko Hautala. Kirjan pituus on 188. Tietenkin ei ole onneksi vaadittua taipua yksistään luettavaan versioon, lisäksi hankittavissa on kanssa 8:55:02 h pituinen äänikirja. Äänikirja voi olla rentouttava konsti kuunnella kirjaa hetkinä kun olet matkustamassa ja saa myös kävelystä ainutlaatuisemman. Kyseisen äänikirjan kertoja on Mervi Takatalo. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-09-04 julkasijan Kustannusosakeyhtiö Tammi toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan kokonaan innovatiivisen keinon nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit haluamasi ohjelman. Äänikirjasovellukset pyörivät 10-20e kk-maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Mikäli edelleen epäröit käyttäisitkö tätä sovellusta, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.