Äänikirja

Lue tai kuuntele

Harlan Coben - Loukussa maksuttomasti

Dan Mercer tiesi jo ennen kuin astui huoneeseen, että tuon punaisen oven avaaminen tuhoaisi hänen elämänsä. Mutta enää hän ei perääntyisi, sillä jatkuva epäröinti oli jo muutenkin maksanut hänelle ihan liikaa.

NTC Newsin reportteri Wendy Tynes, jolla oli suoranainen missio työskennellä paikallisen poliisin hyväksi, oli keinoja kaihtamatta päättänyt saada satimeen teini-ikäisiä tyttöjä vikittelevän pedofiilin - suoraan rysän päältä...

Newjerseyläinen sosiaalityöntekijä Dan Mercer oli aiemmin tunnettu hankaluuksiin joutuneiden teinien ystävänä ja auttajana, mutta nyt hän tajusi olevansa elämänsä liemessä. Mutta sitä, että Danista oli muodostuva mutkikkaampi kuin mistään aikaisemmasta tapauksesta, ei loukkunsa virittäneellä Wendy Tynesillä voinut olla vielä aavis tustakaan.

Loukussa on nopeakäänteinen ja tunteita riipivä romaani syyllisyydestä, surusta ja anteeksiannosta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Harlan Coben

Julkaistu

2016-06-02

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

751 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Loukussa

Loukussa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän huikean teoksen on kirjoittanut Harlan Coben. Loukussa on pituudeltaan 0 sivua, siis erittäin sopiva pituus lukemiseen. Tästä e-kirjasta onnistuu kanssa äänikirja versio, jonka pituus on 12:31:34 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun onnistut lukemaan, sitä vastoin sinun on mahdollista nauttia kirjasta missä tahansa mielit muun muassa junassa. Äänikirjan lukijana on Krista Putkonen-Örn. Tämän kirjan julkaisi StorySide FI 2016-06-02. E- sekä äänikirjat antavat uuden vaihtoehdon iloita jännittävistä kirjoista matkalla että kotona. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat kulkevat kätevästi mukanasi puhelimessasi. Sovellukset pyörivät tavallisesti kiinteällä maksulla, jolla pääset kuuntelemaan määrättömästi monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan mukaansatempaavia digitaalisia kirjoja. Mikäli vieläkin epäröit käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.