E-kirja

Lue tai kuuntele

LS Hawker - Luihin ja ytimiin maksuttomasti

Luihin ja ytimiin

Hän haluaa pilata naisen maineen.
Hän haluaa turmella naisen elämän.
Hän haluaa tuhota naisen.

Nessa Donati elää rauhaisaa elämää menestyksekkäänä bloggaajana ja radioäänenä. Hän on vihdoinkin päässyt yli siitä surusta, jonka hänen huumeriippuvainen miehensä, John, hänelle aiheutti retkahdettuaan jälleen ja kadottuaan hänen elämästään. Nyt hän on päässyt elämässään eteenpäin.

Kaikki murenee, kun poliisi alkaa yllättäen kysellä Johnista. He löytävät ruumiin, ja kysymykset muuttuvat entistä epämiellyttävimmiksi. Samaan aikaan Nessan vaivoina on nettitrolli. Kaikki alkaa helposti sivuutettavista ilkeistä kommenteista, mutta pian käy ilmi, että häirikkö on joku, joka tietää asioita, jotka vain John tiesi. Kuka haluaa Nessalle pahaa?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

LS Hawker

Julkaistu

2017-09-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

226 sivua

Tietoa kirjasta Luihin ja ytimiin

Luihin ja ytimiin on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän loistavan teoksen on kynäillyt LS Hawker. Kyseinen jannitys pitää sisällään 226 sivua, minkä kanssa olla vaikka moni hetki. Tottakai ei ole silti pakko rajoittua vain luettavaan versioon, tarjolla on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Kuunneltava kirja ei estä lukijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista nauttia kirjasta milloin tahdot muun muassa pyöräilessä. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-09-01 julkasijan HarperCollins Nordic toimesta. E- sekä äänikirjat antavat ainutlaatuisen tavan nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista matkalla tai kotona. Tarviit ainoastaan kännykän niin messissä on monia kirjoja. Kun tahdot päästä todella e-kirjojen maailmaan, niin sinun aloittaa vain maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15e niin hyödynnettävänäsi on iso kokoelma erilaisia kirjoja. Iso osa ohjelmista antaa toisaalta veloituksettoman kokeilun, tällä tavoin pystyt rajattomasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.