Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Ari Wahlsten - Lumimies maksuttomasti

Yksityisetsivä Kit Karisma palaa ratkomaan Helsingin alamaailman rikoksia omintakeiseen tyyliinsä, joka venyttää lain rajoja ja herättää närkästystä virkavallassa.

Lumimies on itsenäinen osa Kit Karisman tähdittämää rikosromaanisarjaa, jonka ensimmäinen osa Kuka pelkää mustaa miestä? keräsi kiitosta sekä lukijoilta että kriitikoilta.

Kit Karisma saa toimeksiannon naiselta, joka epäilee poikansa katoamiseen liittyvän jotain hämärää. Vaikuttaa siltä, että toimeksiantoon jotain hämärää vasta liittyykin, mutta Karisma ottaa sen vastaan, ja pian hän on syvällä huumeliigan pelissä, jossa kenenkään henki ei ole arvokas.

Ari Wahlsten on helsinkiläinen kirjailija, käsikirjoittaja, ohjaaja ja näyttelijä ja hän on ollut mukana myös Lapinlahden Linnuissa. Hän opettaa kirjoittamista Kriittisessä Korkeakoulussa. Ennen Kit Karisma -dekkarisarjaa Wahlsten on julkaissut kaksi romaania. Wahlstenin tyyliä on verrattu jopa kovaksikeitetyn rikosromaanin mestarin Raymond Chandlerin ilmaisutapaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ari Wahlsten

Julkaistu

2020-06-03

Lukija

Pertti Koivula

Äänikirjan pituus

412 min

E-kirjan pituus

137 sivua

Tietoa kirjasta Lumimies

Lumimies on sykähdyttävä sekä iloinen jannitys, mikä ei jätä kuuntelijaansa tylsistyneeksi. Teoksen on kirjoittanut Ari Wahlsten. Lumimies on pituudeltaan 137 sivua, eli näinollen kelvollinen pituus lukemiseen. Tämän kirjan kanssa ei ole silti pakollista rajoittua yksistään luettavaan versioon, vaan hankittavissa on kanssa 6:52:59 h pituinen äänikirja. Äänikirja on hyödyllinen konsti kuunnella kirjaa myöskin kun olet julkisessa ja se luo myös kävelystä kivemman. Äänikirjan vetoavana lukijana toimii Pertti Koivula. Kirjan on julkaissut Kosmos 2020-06-03. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät täysin tuoreen konstin iloita kirjoista. Tarviit ainoastaan älypuhelimen ja kyydissäsi on tuhansia kirjoja. Se kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 20euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman summan kirjoja missä kuunaan kuljet. Parasta vierailijalle on että, melkein kaikki palvelut tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa ja siten saatat rajoittamattomasti kuunnella kahden viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko ohjelma juuri sinulle otollinen.