Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jyrki Erra - Lyijyvalkoinen maksuttomasti

Arvoituksellisessa trillerissä kadonneen mestariteoksen mysteeri vie suomalaistaiteilijan keskelle Rooman vaarallista valtapeliä.

Axel Wallas on suomalainen Caravaggio-spesialisti, jolta taidehistorian professori pyytää aitoutuslausuntoa Caravaggioksi epäilemästään tuntemattomasta maalauksesta. Axel ei pysty antamaan varmaa arviota. Seuraavana aamuna professori löydetään murhattuna ja maalaus on tiessään.
Yllättäen Axelin vaimo ei myöskään ole palannut työmatkaltaan Roomasta. Liittyvätkö tapaukset toisiinsa?

Axel matkustaa etsimään puolisoaan, mutta joutuu keskelle tuhoisaa valtataistelua. Montako ihmishenkeä miljoonien arvoinen maalaus vaatii, ennen kuin se paljastaa salaisuutensa?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jyrki Erra

Julkaistu

2020-02-26

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

934 min

E-kirjan pituus

316 sivua

Tietoa kirjasta Lyijyvalkoinen

Lyijyvalkoinen on kiehtova ja mielenkiintoinen jannitys, mikä ei ehdottomasti jätä ketään tylsistyneeksi. Tämän on kirjoittanut Jyrki Erra. Tämä Style on pituudeltaan 316 sivua, joten iloa riittää usemmaksi lukuhetkeksi. Ethän kuitenkaan takerru pelkästään digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 15:34:55 tunnissa. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella ihan siellä jossa liikut eli se tekee matkasta mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukijana toimii Jukka Pitkänen. Äänikirja on julkaistu 2020-02-26 ja kirjan julkaisijana on Otava. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi täysin uuden oven kirjojen pariin. Tarviit vain kännykän ja mukanasi on satoja kirjoja. Sovellukset pyörivät yleensä 10-15€ kuukausimaksulla, jolla kykenee kuuntelemaan lukemattomasti erilaisia äänikirjoja ja lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Useat äänikirjapalveluista antaa myös vapaan kokeilujakson, tähän tapaan kykenet vapaasti testata palvelua ilman maksuja*.