Äänikirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Ma Barker – Paha äiti maksuttomasti

Jengi-äiti Ma Barkerin maine on pahempi kuin itse jengin jäsenten, jotka toteuttivat murhia ja aiheuttivat kaaosta. Mutta oliko Ma todella kaiken takana?

61-vuotias Ma Barker jätti maailman jälkeensä aitoon gangsterityyliin – hurjassa luotisateessa. Oliko hänen kammottava tarinansa pelkkä myytti vai totista totta? Oliko kolmijalkainen alligaattori Ma Barkerin tuhon alku? Loiko FBI naisesta hirviön välttyäkseen huonolta julkisuudelta? Tarinat Ma Barkerista rikollismatriarkkana ja marionettimestarina ovat mainiota elokuva- ja nuotiotarina-ainesta, mutta totuus on usein vähemmän dramaattinen... Vai onko? NAISMURHAAJAT-sarja käsittelee kaikkien aikojen järkyttävimpiä rikoksia, joiden tekijät ovat naisia. Lyhyet artikkelit ja reportaasit luovat katsauksen karmeisiin tekoihin, jotka kiehtovat ihmisiä vielä tänäkin päivänä. Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-06-12

Lukija

Tapio Rauvala

Äänikirjan pituus

18 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ma Barker – Paha äiti

Ma Barker – Paha äiti on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Unknown Author. Tästä kirjasta löytää 0 sivua, niiden rinnalla mahdat viettää unohtumattomia kokemuksia. Tässä tapauksessa ei ole onneksi pakollista tyytyä vain luettavaan versioon, valittavana on myös 0:18:58 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella juuri siellä missä ikinä menet joten se tekee matkastasi mukaansatempaavamman. Tätä kirjaa lukee Tapio Rauvala. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-12 julkasijan Saga Egmont toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja on loistava konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa milloinkaan olet. Äänikirjat kuten myös e-kirjat siirtyvät näppärästi mukanasi omassa älypuhelimessasi. Se kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 20e kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä milloinkaan kuljetkaan. Äänikirjojen kokeileminen on lisäksi äärimmäisen mutkatonta, sillä kykenet rajattomasti yrittää palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.