Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Christian Rönnbacka - Majakka maksuttomasti

Kuolema aalloilla

Majakka on Christian Rönnbackan huippusuositun Antti Hautalehto -dekkarisarjan seitsemäs osa.

Porvoolainen komisario Antti Hautalehto karistaa kiireisen työnsä tomut jaloistaan suuntaamalla ystävänsä Larsin kanssa ulkosaaristossa sijaitsevalle Bodön saarelle.

Lähistöllä Söderskärin 150 vuotta vanha majakka kohoaa karun kalliosaaren rakennusten ylle. Majakan valo on sammunut pysyvästi kolmekymmentä vuotta aiemmin, mutta nyt valokeila halkaisee yllättäen yötaivaan paljastaen samalla meressä ajelehtivan ruumiin. Rikosta selvittäessään Hautalehdolle käy selväksi, että kuolema on purjehtinut saaristoon pysyäkseen.

Majakka on Christian Rönnbackan huippusuositun Antti Hautalehto -dekkarisarjan seitsemäs osa. Sarjan aiemmin ilmestyneet osat ovat Operaatio Troijalainen (2012), Julma (2013), Rakennus 31 (2014), Kylmä syli (2015), Kaikki mikä kiiltää (2016) ja Tuonen korppi (2017). Antti Hautalehto -sarjan kahdeksas osa Ruska ilmestyy syksyllä 2020.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Christian Rönnbacka

Julkaistu

2020-04-09

Lukija

Ville Tiihonen

Äänikirjan pituus

469 min

E-kirjan pituus

181 sivua

Tietoa kirjasta Majakka

Majakka on mielenkiintoinen sekä viihdyttävä jannitys, mikä ei varmasti jätä kuuntelijaansa vaisuksi. Christian Rönnbacka toimii kirjan kirjoittajana. Tämä teos on pituudeltaan 181 sivua, siis riemua riittää usemmaksi ajanjaksoksi. Digitaalisen kirjan kanssa kuunneltavissa on myös äänikirja, jonka seassa vietät jopa 7:49:05 tuntia. Äänikirja ei hillitse nauttimaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, päinvastoin saatat nautiskella kirjasta silloin kun tahdot esimerkiksi ratikassa. Tämän kirjan lukijana toimii Ville Tiihonen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-04-09 julkasijan Bazar toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat aivan uuden konstin nauttia kirjoista. Se kaikki toimii vaivattomasti, jos vain omistat kännykän. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15euron kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä liikutkaan. Äänikirjojen testaaminen on samoin todella helppoa, koska pystyt esteettömästi yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.