E-kirja

Lue tai kuuntele

Scott Mariani - Marttyyrin kirous maksuttomasti

Marttyyrin kirous

Ex-SAS-sankari Ben Hope on vetäytynyt entisestä, itsetuhoisesta elämästään ja löytänyt vihdoinkin rauhan tyyssijan Ranskan Alpeilla sijaitsevasta keskiaikaisesta luostarista. Mutta ei kestä kauan, kun hän löytää itsensä taas ongelmien keskeltä. Hairahduttuaan päiväksi huonoille teille Ben palaa takaisin luostariin, missä häntä odottaa kauhistuttava näky. Joku on hyökännyt luostariin ja kylmäverisesti surmannut sen asukkaat. Kostonhalua uhkuen Ben aloittaa surmaajien ajojahdin, joka johdattaa hänet yhä syvemmälle varastettujen aarteiden, petosten, murhien ja seitsemänsataavuotisen kirouksen maailmaan.             

Mitä luostariin hyökännyt häikäilemätön ”Valmistautuneiden armeija” oikein halusi teollaan saavuttaa? Johtolankojen lisääntyessä paljastuu kauhistuttava suunnitelma, joka uhkaa koko maailman tulevaisuutta. On olemassa vain yksi mies, joka kykenee estämään katastrofin!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Scott Mariani

Julkaistu

2016-09-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

275 sivua

Tietoa kirjasta Marttyyrin kirous

Marttyyrin kirous on mukaansatempaava sekä viihdyttävä jannitys, joka ei ehdottomasti jätä ketään tylsistyneeksi. Tämän loistavan kirjan on tehnyt Scott Mariani. Kyseinen teos on sivumäärältään 275 sivua, näin ollen iloa riittää runsaasti illaksi. Tämän lisäksi digitaalisesta kirjasta löytyy lisäksi äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla kätevä konsti kuunnella kirjaa myös kun olet autossa ja se saa myös lenkistä kivemman. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi HarperCollins Nordic 2016-09-01. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket täysin uuden oven kirjojen tykö. Tarviit vaan älypuhelimen niin messissä on valtavan paljon kirjoja. Tilittämällä kiinteän kk-maksun korkkaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuulla lopu kirjat sinun elämässäsi. Kirjojen yrittäminen on niin ikään vilpittömän mutkatonta, koska voit vapaasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.