Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Mia-tytön surma maksuttomasti

Eräänä kesäkuun iltana 12-vuotias Mia katosi jälkiä jättämättä kotoaan Benløsestä. Kolme päivää kestäneiden taukoamattomien etsintöjen jälkeen hänen ruumiinsa löytyi haudattuna hänen kotinsa lähettyvillä sijaitsevan pallokentän viereisestä pensaikosta. Hänet todettiin joutuneen seksuaalirikoksen uhriksi.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto. Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-08-16

Lukija

Leo Niemi

Äänikirjan pituus

50 min

E-kirjan pituus

20 sivua

Tietoa kirjasta Mia-tytön surma

Mia-tytön surma on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän suurenmoisen teoksen on kirjoittanut Eri Tekijöitä. Tämä jannitys pitää sisällään 20 sivua, joiden kanssa olla jopa useampi tovi. Ethän silti takerru pelkästään e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:50:10 tunnissa. Kuunneltava kirja ei hillitse sinua nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun pystyt lukemaan, vaan kykenet nauttia kirjasta missä tahansa mielit kuten vaikka pyöräilessä. Kirjan on lukenut Leo Niemi. Teos on julkaistu 2019-08-16 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. Käynnistä välittömästi äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin kyet iloitsemaan kirjoista tyystin aintlaatuisella keinolla. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat siirtyvät mukvasti mukanasi kännykässäsi. Se kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 20e kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä kuunaan liikutkaan. Kun et ole vuorenvarma onko tämän lainen sovellus soveluas itsellesi, niin kykenet yrittää tahtomaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.