Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Mies auton tavaratilassa maksuttomasti

Tämä artikkeli on yksi luku kirjasta "Kjeltringer" (Roistot), joka on Nordisk Kriminalkrønike AS:n (norjalainen Poliisi kertoo -versio) kustantama.
Kjeltringer on saanut loistavat arvostelut ja ollut keskustelun aiheena tv:ssä, radiossa ja paikallisyhdistyksissä.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto.
Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi. Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-12-04

Lukija

Teemu Mäkinen

Äänikirjan pituus

72 min

E-kirjan pituus

27 sivua

Tietoa kirjasta Mies auton tavaratilassa

Mies auton tavaratilassa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Eri Tekijöitä. Teoksen pituus on 27. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka seurassa kuuntelet lukuhetkiä jopa 1:12:03 h. Äänikirja on uusi konsti kuunnella kirjaa olitpa ratikassa, lentokoneessa tai vaikka juoksemassa. Äänikirjan lukee Teemu Mäkinen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-12-04 julkasijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan tyystin uuden konstin iloita kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat haluamasi äänikirjasovelluksen. Tilittämällä kuukausimaksun aukaiset oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Kun et ole vuorenvarma onko tämän lainen sovellus sopiva sinulle, niin voit yrittää valitsemaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.