Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Stefan Ahnhem - Miinus kahdeksantoista astetta maksuttomasti

Ahnhem kohottaa ruotsalaisen jännärin uusiin korkeuksiin!

Fabian Riskillä on kiire selvittää rikos ennen kuin seuraava uhri päätyy pakastimeen.

Hurjan ajojahdin päätteeksi auto ajaa laiturilta mereen Helsingborgin satamassa. Kaikkien yllätykseksi ruumiinavaus paljastaa, että kuljettaja on ollut kuolleena jo kaksi kuukautta ja että ruumista on säilytetty jäädytettynä. Päällimmäisiksi nousevat kysymykset kuka ja miksi, mutta niihin vastaaminen osoittautuu tavallista vaikeammaksi.Stefan Ahnhemin kansainvälisesti menestynyt Fabian Risk -sarja on edennyt kolmanteen osaansa. Avausosalle Pimeään jäänyt on myönnetty Ruotsin parhaan esikoisdekkarin palkinto ja saksalaisten dekkarinlukijoiden MIMI-palkinto, ja sarja on saanut myös Suomessa suuren suosion.

Stefan Ahnhem (s. 1966) aloitti musiikkibisneksessä, mutta ryhtyi 25-vuotiaana opiskelemaan käsikirjoittamista. Tunnetuksi Ahnhem tuli Wallander- ja Irene Huss -televisiosarjojen käsikirjoittajana, ja Fabian Risk -sarja on tehnyt hänestä myös erittäin suositun dekkarikirjailijan. Nordisk Film on tekemässä kirjoihin pohjautuvaa tv-sarjaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stefan Ahnhem

Julkaistu

2017-03-02

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

1022 min

E-kirjan pituus

395 sivua

Tietoa kirjasta Miinus kahdeksantoista astetta

Lue nyt tapahtumarikas jannitys Miinus kahdeksantoista astetta, jonka rinnalla koet suurenmoisia elämyksiä. Tämän kirjan on kynäillyt Stefan Ahnhem. Tämä jannitys pitää sisällään 395 sivua, joiden parissa olla moni hetkinen. Tottakai ei ole onneksi pakollista tyytyä pelkästään luettavaan versioon, lisänä kuunneltavissa on lisäksi 17:02:15 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin kätevä tapa kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet autossa ja tekee myös kävelystä kivemman. Äänikirjan lukee Jukka Pitkänen. Kyseisen teoksen julkaisi Werner Söderström Osakeyhtiö 2017-03-02. Pane alulle nyt äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen jolloin pystyt nautiskelemaan kirjoista tyystin aintlaatuisella tavalla. Tarvitset ainoastaan kännykän ja messissä on monia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Jos et ole takuuvarma onko tämän kaltainen palvelu oikea sinulle, niin kykenet yrittää valitsemaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.