E-kirja

Lue tai kuuntele

Varg Gyllander - Mikä pohjassa lepää maksuttomasti

Mikä pohjassa lepää

Yksinäinen satamapäällikkö tähyilee merelle odottaen risteilyalus M/S Vegan kulkuvalojen ilmestymistä horisonttiin. Kun alusta ei näy, herää epäilys, että jotakin on tapahtunut. Rikospaikkatutkija Ulf Holtz temmataan mukaan tapauksen selvittelyyn, joka tuo mukanaan sekä ammatillisia että yksityiselämän haasteita.

Holtzin työtoveri Pia Levin kamppailee omien demoniensa kanssa selvittäessään perhetragediaa, josta kukaan ei tunnu olevan kiinnostunut. Kolmihenkinen perhe on löydetty kuolleena. Epäillään, että kyseessä on laajennettu itsemurha, mutta jokin jutussa ei täsmää. Levin alkaa selvittää tapausta omin päin, estelyistä huolimatta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Varg Gyllander

Julkaistu

2016-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

230 sivua

Tietoa kirjasta Mikä pohjassa lepää

Sähköistävä Mikä pohjassa lepää on tyylikäs jannitys, mitä kuunneltaessa aika katoaa täydellisesti. Teoksen tekijänä on ollut Varg Gyllander. Kirjasta löytyy 230 sivua, joiden avulla onnistut saada upeita oivaluksia. Sinun ei ole kuitenkaan pakko tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, vaan tarjolla on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin uusi käytäntö kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, autossa tai vaikka juoksemassa. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirjan on julkaissut HarperCollins Nordic FI 2016-11-01. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle aivan uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit parhaan kirjasovelluksen. Maksamalla sovitun kk-maksun vapautat oven kirjojen maailmaan, missä ei takuulla lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Mikäli yhä epäilet käyttäisitkö tätä sovellusta, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.