Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jarkko Sipilä - Mitään salaamatta maksuttomasti

Takamäki 6.

Alatason kokaiinikauppias on ammuttu asuntonsa eteiseen Helsingin Alppilassa. Tappaja on saatu kiinni, mutta murharyhmä on varma, että taustalta löytyy jotakin muuta. Tappaja ei puhu, mutta naapurissa asuva 12-vuotiaan tytön äiti Mari Lehtonen on nähnyt tapauksen. Lehtonen uskaltautuu todistajaksi, mutta joutuu pian pelkäämään henkensä puolesta.

Jarkko Sipilän palkittujen poliisiromaanien keskushahmo, rikoskomisario Kari Takamäki on epätavallinen dekkarisankari. Takamäellä ei ole alkoholiongelmaa eikä rikkinäistä avioliittoa, eikä hän pakene työhön psyykkisiä ongelmiaan. Vähäpuheinen rikoskomisario on kokenut rikostutkija ja kunnollinen perheenisä, asiallinen mies joka osaa olla kova silloin kun tarvitaan. Poliisityön arki on karua, ja Takamäki on valmis pistämään kaikkensa peliin jotta rikolliset saadaan kiinni.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jarkko Sipilä

Julkaistu

2018-08-17

Lukija

Veikko Honkanen

Äänikirjan pituus

501 min

E-kirjan pituus

206 sivua

Tietoa kirjasta Mitään salaamatta

Mitään salaamatta on luomava ja viihdyttävä jannitys, mikä ei todella jätä kuuntelijaansa kylmäksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Jarkko Sipilä. Tästä kirjasta löytää 206 sivua, niiden parissa kykenet tuntea mielenkiintoisa lukuhetkiä. E-kirjan kera käytettävänä on lisäksi hyödyllinen äänikirja, jonka kera vietät normaalinopeudella 8:21:17 tuntia. Tämä kirja ei estä sinua iloitsemaan kirjasta vain siihen aikaan kun pystyt lukemaan, päinvastoin pystyt nyt nautiskella kirjasta heti kun haluat vaika ratikassa. Tämän äänikirjan sinulle lukee Veikko Honkanen. Kirja on julkaistu 2018-08-17 ja kirjan julkaisijana on Gummerus. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät aivan innovatiivisen keinon nauttia kirjoista. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen jolloin kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Sovellukset pyörivät yleensä 10-15€ kk-maksulla, millä pystyt kuuntelemaan rajatomasti lukuisia äänikirjoja tai lukemaan mukaansatempaavia elektronisia kirjoja. Kun et ole takuuvarma onko tämän vertainen sovellus hyvä itsellesi, niin onnistut yrittää valitsemaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.