Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Christina Larsson - M-ryhmä I maksuttomasti

Jotkut ihmiset ansaitsevat rangaistuksen, toiset ansaitsevat kuolla. M-ryhmä on poliisin erikoisyksikkö, joka on perustettu ratkaisemaan erityisen monimutkaisia murhia. Kun Nora Feller pakotetaan jättämään työnsä poliisina Katrineholmissa, hän hakee paikkaa M-ryhmästä ja saa sen omaksikin yllätyksekseen. Vastaanotto tiimissä on hapanta, mutta Nora tuntee sentään jonkinlaista kumppanuutta profiloija Charlotte Victorinin kanssa. Noran ensimmäinen tapaus M-ryhmässä on poikkeuksellinen: Varbergin kunnanjohtaja löydetään raa’asti surmattuna Varbergin linnoituksen bastionista. Nora omaksuu nopeasti tehokkaana tunnetun tiimin järjestelmällisen työskentelytavan, mutta huomaa pian kaikenlaista omituista kollegojensa käyttäytymisessä. Ja miksi juuri hän sai paikan M-ryhmästä alun alkaenkaan?

M-ryhmä on synkkä jännityssarja ruotsalaiselta Christina Larssonilta, jonka koukuttavat dekkarit ovat menestyneet Ruotsissa erityisen hyvin nimenomaan äänikirjoina. Ruotsissa syksyllä 2019 huiman lähdön saanut trilleritrilogia M-ryhmä julkaistaan keväällä 2020 myös espanjaksi, portugaliksi ja venäjäksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Christina Larsson

Julkaistu

2020-01-10

Lukija

Karoliina Kudjoi

Äänikirjan pituus

331 min

E-kirjan pituus

122 sivua

Tietoa kirjasta M-ryhmä I

M-ryhmä I on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Christina Larsson. Tämä kirja on pituudeltaan 122 sivua, joten nautintoa piisaa useaksi ajanjaksoksi. Ethän kuitenkaan rajoitu ainoastaan e-kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 5:31:25 tunnissa. Äänikirja onkin mahtava keino kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, lentokoneessa tai esimerkiksi juoksemassa. Kyseisen äänikirjan kertoja on Karoliina Kudjoi. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-01-10 julkasijan Word Audio Publishing toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat täysin modernin tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjat ja e-kirjat tallustavat käytännöllisesti mukana älypuhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä kiinteällä kuukausimaksulla, millä kykenet kuuntelemaan äärettömästi monia äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia elektronisia kirjoja. Jos et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen sovellus hyvä itsellesi, niin onnistut kokeilla valitsemaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.