E-kirja

Lue tai kuuntele

Petri Pietiläinen - Murha joka ei ollut rikos maksuttomasti

Uusia ja yllättäviä näkökulmia historian surmatöihin.

Murhat lumoavat ja kauhistuttavat. Todellisuudessa länsimaiden henkirikosten määrä on vähentynyt vuosisatoja, mutta media ja viihdeteollisuus tarjoilevat silmillemme murhia isku iskulta, luoti luodilta ja viilto viillolta. Pahuus myy.

Murhan historiaa käsittelevässä teoksessa Caesar kohtaa Abraham Lincolnin ja filosofi Hypatia toimittaja Khashoggin. Kuka oli rikoskirjailijoiden suosikkimurhan tekijä? Selvisikö Viiltäjä-Jackin henkilöllisyys DNA-tutkimuksilla? Kuka oli sarjamurhaaja Bela Kiss?

Teoksessa esitellään kuuluisien murhien taustoja Joan d'Arcin oikeusmurhasta valtiollisiin murhakoneistoihin Venetsiassa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa. Kirjassa vastataan kysymyksiin: Oliko Kain vain tappaja? Miten joku murhataan kaksi kertaa? Miksi joku tunnustaa murhan, jota ei tapahtunut? Miksi palvelustyttö surmaa lapsensa? Rakastammeko sarjamurhaajia? Onko terroristi itsemurhaaja murhaajan valepuvussa? Onko kuolemantuomio murha oikeuden valepuvussa? Milloin murha ei ole rikos?

Toisen terroristi tai salamurhaaja on toisen sankari, tyranninmurhaaja tai uskonsoturi. Murhalla on syynsä, olkoon ne valtiollisia, uskonnollisia, poliittisia, henkilökohtaisia tai intohimoisia. Monesti murhien taustalta löytyvät ne tavalliset tarinat - valta, raha, pelko tai itsetuhoisuus.

Petri Pietiläinen on palkittu kotkalainen tietokirjailija. Docendo on ottanut useita painoksia hänen teoksistaan Yksi rykmentti, sata tarinaa ja Junnu Vainio - sellaista elämä on. Hän on julkaissut myös mm. teokset Koirien maailmanhistoria ja Kissojen maailmanhistoria.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Petri Pietiläinen

Julkaistu

2019-10-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

223 sivua

Tietoa kirjasta Murha joka ei ollut rikos

Murha joka ei ollut rikos on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän uskomattoman kirjan on kynäillyt Petri Pietiläinen. Murha joka ei ollut rikos on pituudeltaan 223 sivua, eli oikein hyvä pituus lukemiseen. Sinun ei ole silti tarve tyytyä pelkästään luettavaan versioon, lisänä saatavissa on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on kiva tyyli kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, taksissa tai vaikka kävelyllä. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-10-23 julkasijan Docendo toimesta. Ääni – sekä e-kirja on miellyttävä keinolueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan oletkaan. Silloin kun sinulla on älypuhelimesi mukana, niin sinulla on taskussasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Mikäli mielit päästä kunnollisesti e-kirjojen pauloihin, niin sinun tulee pelkästään suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15euroa niin hyödynnettävänäsi on jättimäinen yhditelmä omalaatuisia e-kirjoja. Paras käyttäjälle on että, melkein kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa eli kykenet vapaasti kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja ja valita onko ohjelma juuri sinulle oikea.