Äänikirja

Lue tai kuuntele

Kirsti Manninen, Jouko Raivio - Murha Monrepoossa maksuttomasti

Kun tahtipuikkona on veitsi - ja viimeisen aarian laulaa kuolema

Kuka tahansa voi kadota laivamatkalla, mutta professori Morettin oopperaseurueen jäsen ei ole kuka tahansa. Lainopin ylioppilas Johannes Calonius, on jälleen pahemmassa kuin pulassa. Hänet temmataan keskelle dramaattisia tapahtumia Suomenlahden myrskyisillä vesillä, ja tapahtuvat huipentuvat Monrepoon puistossa Väinämöisen patsaan juurella.

Mitä salaisuuksia vanha herraskartano kätkee mahtavan julkisivunsa taakse? Kuka on Monrepoon huvimajassa vaaniva murhaaja, jonka paljastaminen tuottaa vaikeuksia jopa nokkeluudestaan tunnetulle opettajaneiti Matilda Ehrströmille?

Historiallisen salapoliisiseikkailun neljäs osa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kirsti Manninen, Jouko Raivio

Julkaistu

2020-01-09

Lukija

Simo Häkli

Äänikirjan pituus

384 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Murha Monrepoossa

Kiintoisa Murha Monrepoossa on jännä jannitys, mitä lukiessa vuorokaudenaika poistuu aivan. Kirjan teki Kirsti Manninen, Jouko Raivio. Tämä jannitys pitää sisällään 0 sivua, minkä avulla nauttia vaikka useampi ilta. Luettavan kirjan ohella tarjolla on lisäksi loistava äänikirja, minkä kera vietät vähintään 6:24:53 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella aivan siellä missä ikinä kuljet ja se tekee matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Äänikirjan lukijana on Simo Häkli. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-01-09 julkasijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät aivan tuoreen keinon nauttia kirjoista. Kun sinulla on kännykkäsi taskussa, niin sinulla on mukanasi satoja eri kirjoja. Se kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15euron kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä milloinkaan kuljetkaan. Kirjojen koettaminen on samoin suunnattoman vaivatonta, sillä kykenet vapaasti testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.