Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Murto taidekauppaan maksuttomasti

Oli tyypillinen kevätaamu Reykjavikissa. Huhtikuu läheni loppuaan, pitkä talvi oli takana. Oli yhä kylmä ilma ja sataa tihuutti. Hätäpuhelin soi kello 06.49. Soittaja ilmoitti epäilyttävästä toiminnasta Skóla vörðustígurissa. Hän oletti, että meneillään oli murto kadun päässä sijaitsevaan taidekauppaan.

Ilmoittaja oli jakanut lehtiä kadun varrelle ennen vakituiseen työhönsä menoa. Hän oli erään kaupungin peruskoulun opettaja.

Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-07-29

Lukija

Leo Niemi

Äänikirjan pituus

27 min

E-kirjan pituus

13 sivua

Tietoa kirjasta Murto taidekauppaan

Lue välittömästi vauhdikas jannitys Murto taidekauppaan, minkä parissa vietät suurenmoisia fiiliksiä. Teoksen tekijänä on ollut Eri Tekijöitä. Lukemista löytyy 13 sivua, joiden rinnalla kykenet viettää ainutlaatuisia elämyksiä. Kyseisestä e-kirjasta löytyy myöskin äänikirja versio, minkä kesto on 0:27:33 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella siellä jossa menetkään ja se saa matkastasi jännittävämmän. Äänikirjan lukijana on Leo Niemi. Kirja on alunperin julkaistu 2019-07-29 julkaisijan Saga Egmont toimesta. E- sekä äänikirjat esittävät nautittavan tilaisuuden nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Tarvitset vaan puhelimen jolloin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Suurinosa palveluista tarjoaa niin ikään veloituksettoman kokeilun, milloin kykenet kahleettomasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.