Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Musiikkilegenda Phil Spector tuomittiin murhasta maksuttomasti

Kymmenet listaykköset ja yhteistyö muun muassa Beatlesien, Tina Turnerin ja The Ramonesin kanssa tekivät Phil Spectorista 60-luvun kuumimman tuottajan. Tämän jälkeen hän katosi parrasvaloista – jäljelle jäi taistelu päihteiden väärinkäyttöä ja sisäisiä riivaajia vastaan.
Vuonna 2003 tuolloin 62-vuotias Spector palasi lööppeihin, mutta ei musiikin ansioista. Näyttelijä Lana Clarkson löydettiin Spectorin kotoa kuolleena – päähän ammuttuna. Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi. Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-12-04

Lukija

Teemu Mäkinen

Äänikirjan pituus

39 min

E-kirjan pituus

17 sivua

Tietoa kirjasta Musiikkilegenda Phil Spector tuomittiin murhasta

Uskomaton Musiikkilegenda Phil Spector tuomittiin murhasta on ihastuttava jannitys, mitä luettaessa ajankulu karkkoaa täydellisesti. Teoksen tuotti Eri Tekijöitä. Kirjasta löytyy 17 sivua, joiden mukana on mahdollista kokea mielenkiintoisa tuntemuksia. Sinun ei ole kuitenkaan pakko taipua yksistään luettavaan versioon, lisänä poimittavana on kanssa 0:39:36 h pitkä äänikirja. Äänikirja on mahtava tyyli kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, taksissa tai vaikka kävelyllä. Kirjan sinulle lukee Teemu Mäkinen. Teos on alunperin julkaistu 2019-12-04 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat kokonaan tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat tahtomasi kirjasovelluksen. Maksamalla kk-maksun vapautat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei varmasti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Äänikirjojen yrittäminen on kanssa äärimmäisen vaivatonta, koska voit vapaasti testata palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.