Äänikirja

Lue tai kuuntele

Rake Tähtinen - Musta joulu maksuttomasti

Uusikaupunkilainen lumeton ja vesisateinen jouluaatto saa entistä synkempiä piirteitä, kun kerrostaloasunnosta löytyy surmattuna nuori nainen. Yhteinen joulu kuusivuotiaan tyttären kanssa on rikoskomisario Petäjämäelle enää kaukainen muisto, kun surman tutkinta käynnistyy täydellä teholla.

Hämmennystä tutkijoille aiheuttaa epäiltyjen puuttuminen ja rituaalimurhan mahdollisuus. Surmaaja iskee kaupungissa toisen kerran ja rikoskomisario huomaa jahtaavansa kollegoineen uransa ensimmäistä seksuaalimurhaajaa. Kuinka monta uhria tarvitaan ennen kuin painajainen loppuu? Petäjämäellä on pelissä lopulta myös läheiseksi tulleita ihmisiä. Onko musta joulu myös loputon?
Rainer "Rake" Tähtinen on suomalainen kirjailija, mainostoimittaja ja graafikko. Hän toiminut myös päätoimittajana, kolumnistina ja kaupunginvaltuutettuna. Tähtisen tuotantoon kuuluu muun muassa novelleja ja Petäjämäki-dekkarisarja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Rake Tähtinen

Julkaistu

2020-08-20

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

481 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Musta joulu

Musta joulu on häkellyttävä ja viihdyttävä jannitys, mikä ei varmasti jätä todellakaan vaisuksi. Tämän on kirjoittanut Rake Tähtinen. Tämän pituus on 0. Luettavan kirjan ohella kuunneltavissa on myös mahtava äänikirja, minkä avulla vietät normaalinopeudella 8:01:55 tuntia. Äänikirja voi olla rentouttava käytäntö kuunnella kirjaa myös silloin kun olet liikkeellä ja tekee myös lenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan mukavana kertojana toimii Jarmo Mäkinen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-08-20 julkasijan Saga Egmont toimesta. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin kyet iloitsemaan kirjoista tyystin uudella keinolla. Tämä kaikki sujuu jouheasti, mikäli ainoastaan omistat älypuhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Jos yhä epäilet käyttäisitkö tätä sovellusta, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.