Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Musta leski maksuttomasti

Hän punoi verkkoaan ja kietoi lukuisia ihmisiä valheiden ja juonittelujen pauloihin, kunnes verkko lopulta kiristyi hänen itsensä ympärille. Yli kymmenen vuotta aikaisemmin tapahtunut aviomiehen tappo selvisi, ja omaiset saivat vihdoinkin mielenrauhan.

Jutun selviäminen alkoi siitä, kun Musta leski kesäkuussa 2002 tappoi entisen vävynsä, joka oli tullut noutamaan pientä tytärtään.

Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-08-16

Lukija

Leo Niemi

Äänikirjan pituus

44 min

E-kirjan pituus

19 sivua

Tietoa kirjasta Musta leski

Lumoava Musta leski on hyvä jannitys, jota kuunnellessa vuorokaudenaika häviää täysin. Eri Tekijöitä toimii kirjan kirjoittajana. Kyseisestä kirjasta löytää 19 sivua, joiden seassa kykenet vastaanottaa upeita lukuhetkiä. Ethän missään nimessä jää vain digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:44:22 tunnissa. Äänikirja on hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja luo myös lenkistä ainutlaatuisemman. Tätä kirjaa lukee Leo Niemi. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2019-08-16. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat aivan tuoreen konstin iloita kirjoista. Tarviit pelkästään kännykän ja kyydissäsi on tuhansia kirjoja. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 15e kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman määrän kirjoja missä ikänään kuljetkaan. Äänikirjojen yrittäminen on niin ikään erittäin vaivatonta, sillä pystyt rajattomasti yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.