E-kirja

Lue tai kuuntele

Tapani Bagge - Musta pyörre maksuttomasti

Loppukesästä 1942 Suomen jatkosodan hyökkäysvaihe on jähmettynyt asemasodaksi ja entinen Valtiollisen poliisin ylietsivä Mujunen luulee elämänsä olevan ohi. Sitten kaksi kohtalokasta naista ja öinen lentopommitus kiskaisevat hänet takaisin töihin.

Riihimäeltä karkaa kommunistivankeja, ja pian Pitäjänmäellä räjähtää helvetinkone ilmatorjuntapatterin ammusvarastossa. Yksi tekijöistä saadaan kiinni, mutta hän pääsee pakoon kaksi poliisia ammuttuaan. Helsingissä liikkuvat myös sabotööreihin kuuluva valepukuinen luutnantti ja asevelimaa Saksan SS-valtakunnanjohtaja Himmler, jonka henkivartijaksi Mujunen joutuu. Samaan aikaan hän kokee kiihkeän romanssin työtoverinsa Aira Kilpelän kanssa ja tekee parhaansa pelastaakseen juutalaispakolaiset, jotka Valpon johto aikoo karkottaa Saksaan – varmaan kuolemaan. Himmler tarjoaa samaa kohtaloa kaikille Suomen juutalaisille.

Tihutyöntekijöiden ja murhaajien jäljillä Mujunen päätyy Suomen miehittämään Petroskoihin, joka on ristitty uudelleen Äänislinnaksi, suomalaiselle keskitysleirille ja Karhumäen tivolialueelle. Totuus löytyy vasta Berliinistä, mutta kenen totuus? Voiko vastavakoilija säilyttää inhimillisyytensä sota-aikana, vai onko se vain turhaa ylellisyyttä?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tapani Bagge

Julkaistu

2012-03-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

195 sivua

Tietoa kirjasta Musta pyörre

Lue nyt tapahtumarikas jannitys Musta pyörre, jonka kera vastaanotat imuistoisia kokemuksia. Tapani Bagge on kirjan kirjoittajana. Tämän pituus on 195. Digitaalisen kirjan kanssa kuunneltavissa on monikäyttöinen äänikirja, minkä parissa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei pidättele kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta vain silloin kun pystyt lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista iloita kirjasta milloin tahdot muun muassa ratikassa. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi CrimeTime 2012-03-31. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on miellyttävä tapa lukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikinä kuljet. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat tahtomasi kirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kun edelleen epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin kokeile sitä nyt 2 viikon ajan.