Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Myyrmannin räjähdys maksuttomasti

Eletään kesää vuonna 1978 pienessä hämäläisessä kaupungissa. D-juniorien jalkapallojoukkue harjoittelee keskustan nurmikentällä. Valmentajana toimii paikallinen vanhempi konstaapeli. Hänen huomionsa on kiinnittänyt muutamia kertoja kentän reunalla seisoskellut 16–17-vuotias nuorimies. Kaveri seurailee mielenkiinnolla 10–12-vuotiaitten poikien pelaamista. Muutamia kertoja nuorimies on jutellut pelaajien kanssa näiden lähtiessä harjoituksista tai sinne tullessa.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto. Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-07-29

Lukija

Christian Sandström

Äänikirjan pituus

46 min

E-kirjan pituus

16 sivua

Tietoa kirjasta Myyrmannin räjähdys

Sähköistävä Myyrmannin räjähdys on loistava jannitys, jota kuunneltaessa ajankulu unohtuu aivan. Teoksen kirjoittajana on ollut Eri Tekijöitä. Kyseinen teos on pituudeltaan 16 sivua, eli riemua piisaa usemmaksi ajankohdaksi. Lisänä e-kirjasta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, minkä pituus on 0:46:49 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella siellä jossa menetkään eli se saa matkastasi kiinnostusta herättävän. Tätä äänikirjaa lukee Christian Sandström. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2019-07-29. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin maittava keinolueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan kuljet. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat tallustavat käytännöllisesti mukana puhelimessasi. Tilittämällä noin 10€ kk-maksun aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, missä ei varmasti lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Mikäli et ole varma onko tämän tyyppinen palvelu oikea itsellesi, niin pystyt yrittää valitsemaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.