Äänikirja

Lue tai kuuntele

Leila Simonen - Naisen kosto maksuttomasti

Kansanedustaja Irma Kekki saa uhkauskirjeen. ”Piikalaki” kiristää naiskansanedustajien välejä. Kun rikosylikonstaapeli Susanne Teräsvuo palaa Pasilanraitiolle virkavapaaltaan, hän joutuu heti selvittämään raakaa naissurmaa. Lisäksi hänen oma tunne-elämänsä on sekaisin ja ystävättären avioliitto romahtaa.

Naisen kosto on dekkari ystävyydestä ja yhteistyöstä, kilpailusta ja kateudesta. Kirja maalaa hyväksikäytön, väkivallan, sisäisen tyhjyyden ja piilovihan sielunmaisemaa unohtamatta huumoria, erotiikkaa ja rakkautta. Jännitteisen kerronnan kudosta ovat naispoliisin työ murhatutkinnassa, hänen yksityiselämänsä ja naisten verkostot. Kirja erittelee kirpeästi ihmisten pahuutta ja suhteita toisiinsa. Oman moraalin kehittäminen antaa oikeutuksen vaikka murhaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leila Simonen

Julkaistu

2018-12-03

Lukija

Satu Paavola

Äänikirjan pituus

521 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Naisen kosto

Naisen kosto on kutkuttava sekä mielenkiintoinen jannitys, joka ei todella jätä lukijaansa vaisuksi. Teoksen tekijänä on ollut Leila Simonen. Lukemista löytyy 0 sivua, joiden rinnalla kykenet saada ainutkertaisia kokemuksia. Tästä e-kirjasta löytyy lisäksi äänikirja versio, jonka pituus on 8:41:25 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella juuri siellä jossa liikut ja se saa matkastasi kiinnostusta herättävän. NAME äänikirjan äänenä on Satu Paavola. Teos on alunperin julkaistu 2018-12-03 julkaisijan Lind & Co toimesta. Käynnistä heti äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen ja kykenet iloitsemaan kirjoista täysin uudella keinolla. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat siirtyvät näppärästi mukana omassa puhelimessasi. Sovellukset toimivat perinteisesti kiinteällä kk-maksulla, millä pystyt kuuntelemaan äärettömästi lukuisia äänikirjoja tai lukemaan vaikuttavia e-kirjoja. Useat ohjelmista tarjoilee lisäksi vapaan kokeilujakson, joten pystyt esteettömästi tutkia sovellusta ilman maksuja*.