Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Nokas-ryöstö ja poliisimurha maksuttomasti

Aftenbladetin viikonloppuliite Plussa käsitteli perjantaina marraskuun 4. päivänä 2005 ryöstöä, joka

iski suoraan Norjan rahajärjestelmän sydämeen.

Toimittaja Arnt Even Bøe Stavanger Aftenbladetista on seurannut oikeudenkäyntiä päivä päivältä ja kuvaa tapahtumat sellaisina kuin ne olivat eikä ensimmäisten oikeudenkäyntiviikkojen aikana annettujen selitysten hämärtäminä.

Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-09-18

Lukija

Leo Niemi

Äänikirjan pituus

37 min

E-kirjan pituus

16 sivua

Tietoa kirjasta Nokas-ryöstö ja poliisimurha

Kuuntele välittömästi jännittävä jannitys Nokas-ryöstö ja poliisimurha, jonka rinnalla vastaanotat suurenmoisia fiiliksiä. Kirjan tuotti Eri Tekijöitä. Kyseinen jannitys pitää sisällään 16 sivua, minkä seassa nautiskella useampi ilta. Sinun ei ole silti pakollista tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, sen sijaan tarjolla on lisäksi 0:37:45 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin toimiva keino nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, taksissa tai vaikka pyöräilemässä. Tämän äänikirjan kertoja on Leo Niemi. Kirja on alunperin julkaistu 2019-09-18 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle tykkänään tuoreen oven kirjojen luokse. Silloin kun sinulla on omistamasi kännykkäsi mukana, niin sinulla on taskussasi tuhansia eri kirjoja. Sitten kun haluat mennä oikeasti kirjojen maailmaan, sinun tulee pelkästään maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15e jolloin sinulla on iso kokoelma erilaisia e-kirjoja. Jos yhä epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.